Pointdeling mod Rødby

Første kamp i efteråret mod Rødby endte uafgjort 1-1 i en kamp der lige så godt kunne have endt 3-3. De 50 tilskueren blev vidne til 3 gule (det ene til bænken), 1 rødt og et straffe som vi desværre brændte. Det lyder som en hård affære, men set med undertegnedes briller en særdeles fredelig en af slagsen. Resultatet var ganske retfærdigt – der var chancer til begge sider der burde omsættes til mål – men de fleste gange blev der skudt med løst krudt.
Første halvleg startede lidt nervøst, men efterhånden fik vi bedre fat og et langskud af Kenneth Kempf der strøg lige over tværribben, samt et godt forsøg på stolpen og en friløber af Jacob Stæchmann havde fortjent en bedre skæbne. I denne periode var det beskedent hvad Rødby kom frem til af åbne chancer og halvlegen endte da også målløs.
Rødby kom bedre ud til anden halvleg end os, og vi var i perioder presset. Bedre blev det ikke da Daniel Hartmann fik gult i det 64 minuttrt, og vi skulle spille med en mand i undertal. Det gik da også galt 4 minutter senere da Michael Jensen fra højrekanten ca. 25 meter fra mål sendte et missil helt op i krogen til Rødby føring 0-1. Da der manglede 6 minutter af ordinær tid jagtede Mathias V. Olsen en tværbold i feltet, blev nedlagt og dommeren fløjtede korrekt for straffespark. Desværre hamrede Kenneth Kempf bolden på overliggeren så vi var stadig bagud. I det 88 min. fik vi endelig udlignet. Kenneth Kempf sendte bolden ind over fra højrekanten, og bolden fik uhindret lov til at passere helt over til bagerste stolpe hvor Daniel Hartmann nemt kunne sende bolden i kassen til 1-1.
Og så skulle man ellers tro at underholdningen var slut, men nej. I det allersidste minut i ordinær tid så Jesper Enkebølle rødt efter en situation hvor Jesper efter et frispark kørte bolden bag om ryggen for at trække tiden, men dommeren så at han kastede den efter modstanderen. Et gult kort havde været på sin plads – en meget hård dom og formentlig 2 spilledage fri til Jesper. I tillægstiden fik også Kenneth Kempf set det gule kort inden slutfløjtet. Men kampen blev kørt hjem og begge hold kom på tavlen.
En god indsats og indstilling af samtlige spillere der lover godt for de næste kampe.
Vi skal i ilden igen allerede på torsdag kl. 18,45 på udebane mod NFC. Vi håber at se rigtig mange af vore supportere på Anlæg Syd.

Matchfacts:
LF-Serien
Systofte – Rødby: 1-1 (0-0)

68. min 0-1: Michael Jensen
88. min 1-1: Daniel Hartmann
Udvisning: Jesper Enkebølle, Systofte (89)
Gule kort: Daniel Hartmann, Kenneth Kempf og Terkel Sembach
Opstilling Systofte:
Andreas Fejfer, Rasmus Kildendahl, Daniel Hartmann, Jesper Münsberg, Andreas Brendstrup, Kenneth Kempf, Martin Andersen, Casper Jaug, Mathias Petersen, Jacob Stæchmann, Casper Christiansen – på bænken Jesper Enkebølle, Mathias V. Olsen og Morten Rysse (alle benyttet).
Dommer: Michael Gutti Petersen
Tilskuere: 50 på OK+ Arena.

TREDJE SEJR I STREG

Med fredagens sejr over Horbelev er det svært at være utilfreds med indsatsen i forårets kampe i LF-Seriens nedrykningsspil. Vi startede på en førsteplads men må erkende at Søllested var mere stabile, og nok også i bedre træning end os, selvom vi i kampen i Systofte tilføjede Søllested deres eneste nederlag i foråret, og endda et fortjent et af slagsen.  Så til lykke til Søllested med en meget fortjent førsteplads.
Dagens modstander Horbelev var allerede inden kampen rykket ned i serie 1. Men på trods af denne kendsgerning var det absolut ikke et modløst hold vi mødte, og selvom vi havde overvægt af chancer i kampens første halve time kom vi ikke til de helt store målchancer. Men efter 35 min. spil kom vi endelig i front. Kenneth Kempf tog en ordentlig tur frem ad banen og lagde bolden ind på kanten af det lille felt, og minsandten om ikke ”målslugeren” Martin Andersen dukkede op og dirigerede bolden i mål med en følt inderside med venstre fod. Martins 3 scoring i de seneste 3 kampe. Topscorer Jacob Stæchmann ville også være med, og på oplæg fra Mathias Petersen nettede Jacob til 2-0 inden pausen.
Anden halvleg var kun 6 min. gammel da Jacob Stæchmann scorede til 3-0. Raketten  Mathias Petersen blev sendt af sted i højre side, gik til baglinien og fandt køligt en helt fri Stæchmann der nemt skubbede bolden i nettet. Dagens flotteste detalje.
Horbelev fik lidt ekstra luft da Daniel Hartmann begik straffespark i det 62. min. Peter Stoffregen scorede sikkert på den store chance. Resten af kampen var relativt lige dog uden at nogen af holdene tilspillede sig de store chancer.

Matchfacts:
LF-Serien nedrykningsspil
Systofte – Horbelev 3-1 (2-0)
Dommer: Lars Andersen
Tilskuere: 50 på OK+ Arena
35. min. 1-0 Martin Andersen
41. min. 2-0 Jacob Stæchmann
51. min. 3-0 Jacob Stæchmann
62. min. 3-1 Peter Stoffregen
Advarsel: Emil Kolding (47).


Sejr over topholdet

Der var dømt målfest fredag aften, da vi slog det ubesejrede tophold Søllested.
Men at det skulle blive så spændende, som det endte med at blive, var fuldstændig unødvendigt.
5-4 lød sejren på efter 90 minutter, som vi dominerede, men desværre forærede fire mål væk.
Drengene skal dog roses for en rigtig god indsats, og for første gang i lang tid, var der virkelig noget at glæde sig over i Gryden.
Philip Olsen bragte os foran 1-0 efter 13 minutter, da han fik en lang tå på bolden, efter en fremlægning fra Jacob Wiell.
Ni minutter senere var vi vidne til en sjældenhed på linie med to torsdage i en uge, da Martin Andersen ud af øjenkrogen havde set, at Søllesteds keeper var kommet langt ud af målet, og med en følt bold, sendte han bolden fra midterlinien, og i en blød bue direkte i netmaskerne.
Det blev også 3-0 ved Mathias Pedersen, der fulgte op på en returbold, efter Mads Jensens fine afslutning.
Gæsterne, der indtil da i turneringen havde lukket 2 mål ind, havde absolut intet af komme med, eller bare en afslutning på vores debuterende keeper Andreas Fejfer, men de fik efter pausen en livline, da dommer Michael Gutti undlod at fløjte spillet af, da Jonas Fejfer lå med en hovedskade, og så kunne Søllested reducere, mens Fejfer lå midt i vores straffesparkfelt.
I pausen måtte Mads Jensen og Jacob Wiell lade sig udskifte, og det ødelagde den fine rytme holdet havde haft i første halvleg. Kort efter 3-1-scoringen kunne Søllested reducere endnu engang, da de udnyttede en nedfaldsbold efter et frispark.
Heldigvis kunne Emil Probst med et fladt spark fra kanten af feltet udbygge føringen til 4-2.
Men samme Emil Probst blev otte minutter senere skurk i den modsatte ende, da han begik straffespark på Jens- Martin Krag. Kasper Krøyer udnyttede sikkert fra 11-meterpletten.
Igen svarede vi dog hurtigt igen, da indskiftede Jacob Stæchmann lobede bolden over Søllested-keeperen til 5-3.
Målfesten var dog ikke slut, og Philip Olsen kunne ikke få spænding nok, da han forærede bolden til Erlind Demaj, der reducerede til 5-4.
Dermed havde Søllested scoret fire gange uden at have haft et eneste gennemspillet angreb.
Mere blev det dog ikke til, bortset fra en udvisning til gæsternes Jens-Martin Krag, der fik sit andet gule kort i overtiden, og efter fem minutters overtid fløjtede Michael Gutti af.

Matchfacts:
LF-serien, nedrykningsspil:
Systofte-Søllested: 5-4 (3-0)
Mål:
1-0: Philip Olsen (14)
2-0: Martin Andersen (23)
3-0: Mathias Pedersen (31)
3-1: Jens-Martin Krag (53)
3-2: Jesper Jensen (62)
4-2: Emil Probst (68)
4-3: Kasper Krøyer, straffespark (77)
5-3: Jacob Stæchmann (78)
5-4: Erlind Demaj (88)

Udvisning: Jens-Martin Krag, Søllested (90)
Advarsel: Jens Martin Krag, Søllested
Opstiling Systofte: Andreas Fejfer – Jesper Stæchmann, Jacob Wiell, Jesper Münsberg, Mike Lose – Emil Probst, Martin Andersen, Kenneth Kempf, Mathias Pedersen – Philip Olsen, Mads Jensen.
På bænken: Jacob Stæchmann, Jesper Padde og Jonas Fejfer.
Dommer: Michael Gutti, Nykøbing F.
Tilskuere: 30 på OK+ Arena.


Velkommen til fredagsbold på Danmarks dejligste fodboldstadion.

Aftenens modstander er Søllested, som har gjort rent bord indtil nu i sæsonen. De har fået ny træner i Nikolaj Nielsen, der har fået skrabet et slagkraftigt hold sammen, der har kørt derudaf fra start.
Det skulle vi gerne lave om på i aften, og bevare vores gode hjemmebanestatistik i dette forår, hvor vi endnu ikke har tabt.
Vi har lidt udfordringer på målmandsposten, da vi på den position har 3 afbud til i aften, så det er endnu uvist hvem vi hiver op af hatten, men der skal nok stå en med handsker derinde.
Udover det er i vi stærkeste opstilling, og klar til at give Søllested kamp til stregen.Kampfakta:
LF-serien, nedrykningsspil:
Fredag den 24. maj kl. 19.00 i OK+ Arena
Systofte-Søllested
Truppen til kampen: Phillip Olsen, Jesper Münsberg, Jesper Stæchmann, Martin Andersen, Christian Sylov, Kenneth Kempf, Mathias Vedel Olsen, Jonas Fejfer, Jacob Stæchmann, Jacob Wiell, Mathias Pedersen, Emil Probst og Mads Jensen.
Dommertrio: Michael Gutti, Tommy Jørgensen og Thomas Bülow Christensen.


Et point mod Nakskov var to for lidt.

Lørdag eftermiddag spillede 1. holdet uafgjort 2-2 på hjemmebane mod FC Nakskov.
Resultatet er en skuffelse når man ser på kampen. Det var et opgør vi burde have vundet.
Nakskov havde to skud inden for målrammen, som desværre begge gik ind.
Vi dominerede første halvleg men fik først scoret i halvlegens sidste minut, da debuterende Mads Jensen bankede bolden op i nettaget fra omkring 20 meter, helt uden chance for Nakskovs keeper.
Nakskov fik et par advarsler. En i første for at kaste bolden væk, og efter pausen måtte Nichlas Gotfredsen ud i ti minutter. Desværre fik Nakskov udlignet i den periode, da Marius Østergaard sparked den ind efter en dribletur.
Heldigvis kom vi foran igen minuttet senere, da Jacob Stæchmann via stolpen scorede efter et godt indlæg fra Mathias Pedersen.
Seks minutter senere begik Jesper Münsberg et frispark som dommeren takserede til gult, og Nicolai Ottosen sendte bolden direkte i netmaskerne.
Marius Østergaard havde chancen for at stjæle alle tre points fem minutter før tid, men han ramte bolden skævt i fri position.
Set i bakspejlet er det et hold vi skal besejre, men der mangler lige det sidste i dette forår. Heldigvis betyder det ene point, at vi lægger yderligere afstand til bundholdene.

Kampfakta:

LF-serien, nedrykningsspil:
Systofte-FC Nakskov: 2-2 (1-0)
Mål:
1-0: Mads Jensen (45)
1-1: Marius Østergaard (58)
2-1: Jacob Stæchmann (59)
2-2: Nicolai Ottosen (65)
Advarsler: Jesper Münsberg, Systofte. Marius Østegaard og Nichlas Gotfredsen, FC Nakskov.
Opstilling Systofte: Joakim Kingsley – Jesper Stæchmann, Jesper Münsberg, Jacob Wiell, Christian Sylov – Emil Probst, Martin Andersen, Kenneth Kempf, Mathias Pedersen – Jacob Stæchmann, Mads Jensen.
Dommer: Milad Rajabi, Nykøbing F.
Tilskuere: 25 i OK+ Arena.


Arbejdssejr til Toreby.

I en meget lige og tempofyldt kamp søndag eftermiddag sikrede Toreby sig de 3 point ved at vinde med 3 – 1 over os. Ingen tvivl om at Torebys unge drenge er i bedre form end vi er. Der blev virkelig løbet meget og lagt pres på os i store dele af kampen, men så længe kræfterne rakte var vi bestemt med og tilspillede os flere store tilbud der på en god dag giver gevinst. Til kampen var der igen afbud fra en lille håndfuld af vore spillere herunder en skadet målmand Morten Schilling. Det gav sæsondebut til Casper Kaare der udgjorde en rigtig god sidste skanse.
Første halvleg startede med et Torebypres og allerede efter 4 minutter måtte Kaare finde en superredning frem for at forhindre en Toreby føring. Det samme gentog sig efter en lille halv time, men så gik det galt. Efter et hjørnespark vandt Toreby en hovedstødsduel omkring straffesparkspletten og bolden dalede ned foran Jonas Bondehøj der sparkede bolden ind til 1 – 0 . Første halvleg sluttede med et par store chancer til os. Efter et godt opspil havnede bolden i venstre side hos Daniel Hartmann der desværre sparkede over målet. Lige inden halvleg fik Jesper Münsberg driblet/tacklet sig igennem på kanten af feltet men desværre blev han blokeret i skudøjeblikket.
Anden halvleg var kun få minutter gammel da Jacob Stæchmann udlignede på en omstilling. Philip Olsen fandt Stæchmann i dybden og han svigtede ikke. Lidt senere gentog situationen sig – næsten – men denne gang uden effekt. Med godt et kvarter igen kom Toreby igen foran. Et indlæg fra højre havnede bolden for fødderne af Mathias Østergård Sørensen der resolut sparkede bolden forbi en sagesløs Casper Kaare. 5 minutter senere kom Toreby på 3 – 1 direkte på frispark ved Mads Blak. Bolden blev servet højt ind i feltet til bageste stolpe men desværre for os også direkte i kassen. I løbet af anden halvleg havde Kenneth Kempf et bragende langskud der ramte overliggeren og i slutfasen havde samme Kempf et lob fra højrekanten der efter at have passeret målmanden ramte den fjerneste målstolpe og røg i spil igen. Vi sluttede med 10 mand på banen efter Jesper Stæchmann et minut før tid så gult efter et frispark.
Næste kamp er mod Nakskov på hjemmebane på lørdag kl. 13,30 og der har vi en grim plet der skal vaskes af fra den første kamp. Tak for god opbakning til vore supportere, vi håber at se jer alle og lidt flere igen på lørdag.
Matchfacts:
LF-Serien nedrykningsspil
Toreby – Systofte 3-1 (1-0)
Dommer: Kim Larsen, Nakskov
Tilskuere: 75
36. min. 1-0 Jonas Bondehøj
47. min. 1-1 Jacob Stæchmann
73. min. 2-1 Mathias Østergaard Sørensen
79. min. 3-1 Mads Blak
89. min. Gult til Jesper Stæchmann, Systofte
Systoftes holdopstilling:
Casper Kaaare, Christian Sylow, Rasmus Kildendahl, Jesper Münsberg, Jesper Stæchmann, Martin Andersen, Kenneth Kempf, Daniel Hartmann, Mike Lose, Philip Olsen, Jacob Stæchmann. På bænken Mathias Olsen og Jesper Enkebølle – begge benyttet.
Dommer: Kim Larsen, Nakskov
Tilskuere: 65 på Toreby Stadion


Theis Rewers sikrer vigtig sejr i Horbelev.

Ja du har læst rigtigt. Manden der scorer når det er skudår, hvis han er heldig, var ham der kom hjem fra København, og hjalp klubben til en livsvigtig sejr i Horbelev.
Var det så en flot opvisning i førstegangsafleveringer og besnærende kombinationer, der udspillede sig fredag aften på Horbelev Stadion?
Nej, bestemt ikke, men mindre kunne også gøre det, og med mindre man har de stærke Horbelev-briller på, kan ingen indvende noget i mod, at vi tog de 3 vigtige points med hjem.
Syv minutter inde i første halvleg blev Jacob Stæchmann fældet i det kriminelle felt af hjemmeholdets keeper. Klodset lavet, men ikke desto mindre et soleklart straffespark, som dommer Brian Pejter, desværre undlod at fløjte.
Horbelevs taktik var at høvle en lang bold frem, og se hvad der så skete, samt at bryde bolden i vores opspil, og det havde vi visse problemer med indledningsvis, hvor vores restforsvar (som det hedder på trænersprog) ikke virkede, og det gav dem sporadiske kontraløb, som aldrig blev rigtig farlige.Det trak op til en Systofte-scoring, da Daniel Hartmann skød på stolpen, og også Stæchmann havde en fin chance, der blevet reddet af en forsvarsspiller.
Efter 23 minutters spil kom vi foran 1-0, da et frisparksindlæg fra Hartmann havnede for fødderne af Philip Olsen, der ikke svigtede.
Kort efter måtte den spillende træner gå den tunge gang ud i ti minutter efter et frispark. Men det betød ikke nævneværdigt. Vi var fortsat i kontrol, og Martin Andersen kunne have lavet det flotteste mål på planeten jorden, hvis hans venstrebenshug fra 30 meter ikke havde ramt sammenføjningen.
Pausenføringen på 1-0 var for lille, men en smal føring er altid farlig, og ti minutter efter pausen blev endnu en bold høvlet afsted fra Horbelevs backkæde, og denne gang gik forsvar og Morten Schilling forkert af den, så Schilling måtte begå et straffespark.
Ud af ingenting fik Horbelev udlignet til 1-1, og så måtte vi på jagt igen.
Den fortjente forløsning kom fem minutter før tid, da Daniel Hartmann erobrede bolden på midten af banen, og sendte en tempereret aflevering afsted mod indskiftede Theis Rewers, der fra venstre trak ind i banen og med et fladt spark sendte bolden over i det fjerneste målhjørne.
Super afslutning af Theis.
Horbelev forsøgte nærmest i mørke at komme tilbage i kampen, men det lykkedes dem aldrig, og dermed tager vi et stormskridt væk fra nedrykningspladserne.

Matchfacts:
LF-serien, nedrykningsspil:
Horbelev-Systofte: 1-2 (0-1)
Mål:
0-1: Philip Olsen (23)
1-1: Tim Andersen, straffespark (55)
1-2: Theis Rewers (85)
Advarsler: Emil Kolding, Horbelev og Daniel Hartmann, Systofte.
Opstilling, Systofte: Morten Schilling – Rasmus Kildendahl, Jacob Wiell, Jesper Münsberg, Jesper Stæchmann – Emil Probst, Philip Olsen, Kenneth Kempf, Martin Andersen, Daniel Hartmann – Jacob Stæchmann.
På bænken: Mike Lose og Theis Rewers.
Dommer: Brian Pejter, Vester Ulslev

Tilskuere: 60 på Horbelev Stadion

Fredagsbrag i Horbelev

Der er tre særdeles vigtige points på spil i aften, når vi gæster Horbelev.
En sejr kan sende os langt væk fra nedrykningsstregen.
Desværre er vi ramt af lidt afbud på grund af gallafest.
Kom til Horbelev og bak drengene op i dette vigtige opgør.
Kampfakta:
Fredag den 3. maj kl. 19.00 på Horbelev Stadion.
LF-serien, nedrykningsspil:
Horbelev-Systofte
Truppen til kampen: Morten Schilling, Jesper Stæchmann, Jesper Münsberg, Rasmus Kildendahl, Jacob Wiell, Kenneth Kempf, Martin Andersen, Theis Rewers, Mathias Vedel Olsen, Jacob Stæchmann, Phillip Olsen, Emil Probst og Daniel Hartmann.
Dommertrio: Brian Pejter, Leif Kok og Dennis Kaup Pedersen.


Remis i lokalopgøret mod NFC

Med en mand i undertal i næsten en time er det svært at være utilfreds med et point selvom vi med et kik i tabellen burde være et mulehår foran. Manden der bestyrer måltavlen blev ikke udsat for det store pres idet kampen endte som den begyndte 0 – 0. Efter et par kampe hvor målene er raslet ind formåede vi at lukke hullet bagude og det er jo altid et godt udgangspunkt.
I første halvleg erobrede vi rigtig mange bolde men havde svært ved at ramme hinanden så alt for meget blev smidt væk. Chancerne var minimale og der skete faktisk først noget da Jonas Fejfer efter 35 min. kom i håndgemæng med en NFC´er og fik rødt kort af kampens dommer Michael Gutti Petersen. Et par minutter før pausen fik NFC bolden i nettet, men liniedommeren vinkede for offside.
I anden halvleg var der lidt flere chancer end i første hvor Jacob Stæchmann i det 52 min. fik en friløber som han lobbede over målmanden og desværre også målet. Vi skulle hen til det 77 min. før der igen var fare foran målet. Igen var det Jacob Stæchmann der fik fyret kanonen af, men målmand Kim Olsen diskede op med en god redning. Minuttet efter var den gal i den anden ende og denne gang var det Morten Schilling der reddede flot.
En chancefattig kamp der fortjent endte uafgjort.
Næste kamp er på fredag i Horbelev.
Matchfacts:
LF-Serien nedrykning
Systofte – NFC 0 – 0
Udvisning: Jonas Fejfer, Systofte (35)
Dommer: Michael Gutti Petersen
50 tilskuere
Holdopstilling Systofte:
Morten Schilling, Christian Sylow, Philip Olsen, Jesper Münsberg, Jesper Stæchmann, Rasmus Kildendahl, Kenneth Kempf, Mathias V. Olsen, Jonas Fejfer, Daniel Hartmann, Jacob Stæchmann. På bænken Martin Anderrsen (ind 58) Emil Probst (ind 72), Martin Rasmussen (ikke benyttet).


Fortjent sejr til Søllested.
Træner Daniel Hartmann lagde i sit oplæg til dagens damp mod Søllested vægt på at kampen først var afgjort når der var spillet 90 minutter. De seneste to kampe har vist at den ikke holder Hartmann. I sidste uges kamp var afgørelsen truffet efter 36 minutter og i dagens kamp var løbet kørt efter 16 minutter hvor vi var bagud med 0-3.
Fra kampens start lagde Søllested et gevaldigt pres på vores bagerste linier og allerede efter 5 minutter blev Søllesteds Per Andersen spiller fri i dybden og kun en superredning af keeper Morten Schilling forhindrede en føring til Søllested. Et godt langskud blev ligeledes pillet af Schilling et par minutter senere, men så gik den heller ikke længere. Et hjørnespark blev sendt tæt ind under mål hvor Simon Støckel pandede bolden flot ind i hjørnet. To minutter senere fik vi ikke ekspederet bolden ordentligt væk og efter 3 – 4 forsøg og ligeså mange blokeringer blev bolden sparket fladt ind fra omkring 10 meter til 2-0. Igen i det 16. minut måtte Schilling pille bolden ud af netmaskerne efter et langskud af Per Andersen. Resten af halvlegen var vi pænt med uden dog at tilspille os de store chancer så optimismen var intakt før anden halvleg.
Vi blev dog hurtigt pillet ned igen. Efter ca. 10 minutter ramte Søllested stolpen og i samme minut øgede Per Andersen til 4-0 på en friløber hvor bolden blev følt over i det lange hjørne. Efterfølgende kom vi igen bedre med men mål blev det ikke til. Omkring de 70 min. blev Jonas Fejfer sendt afsted i feltet hvor han blev kantet, men dommer Kim Larsen vinkede afværgende. Nærmere kom vi ikke og kampen sluttede 4-0 til Søllested.
I dagens kamp var der debut til Christian Sylow på højre back – velkommen Christian.
Næste kamp er søndag den 28. april hjemme mod NFC.
Matchfacts:
LF-Serien nedrykningsspil
Søllested – Systofte  4-0   (3-0).
Dommer:  Kim Larsen, Nakskov
Advarsel: Jonas Fejfer (43)
Tilskuere: 60
8. min. 1-0 Simon Støckel
10 min. 2-0
16. min 3-0 Per Andersen
56. min 4-0 Per Andersen
Holdopstilling Systofte:
Morten Schilling, Rasmus Kildendahl, Mathias V. Olsen, Christian Sylow, Jonas Fejfer, Jacob Stæchmann, Martin Andersen, Jesper Stæchmann, Daniel Hartmann, Jesper Münsberg og Kenneth Kempf.
På bænken Jesper Enkebølle (75), Mike Lose (55) og Martin Rasmussen (75).


Så gælder det Søllested

Skærtorsdag skal vi revanchere os for den sløje indsats vi leverede sidst vi var på Vestlolland i lørdags, hvor FC Nakskov vandt 4-1.
Søllested er kommet stærkt fra land med to sejre, men vi vandt senest vi var i Søllested med 3-1.
Siden da har holdet dog fået tilgang af nogle dygtige spillere, så det bliver helt sikkert en svær omgang på Søllested Stadion.
Heldigvis skal vi igen spille på rigtigt græs, i stedet for den plastikbane vi blev budt sidst i Nakskov, så der skulle være mulighed for at fighte sig til de tre point, i stedet for at rende med dansesko på.

Desværre må vi undvære Philip Olsen, der er på ferie, og så er Mathias Petersen og Jacob Wiell stadig ikke blevet klar.
I stedet kan vi give debut til Christian Sylow, der er kommet fra NFC og så er Jonas Fejfer også med igen.

Kampfakta:
Torsdag den 18. april kl. 10.45 på Søllested Stadion
LF-serien, nedrykningsspil:
Søllested-Systofte

Truppen til kampen: Morten Schilling, Jesper Stæchmann, Daniel Hartmann, Martin Rasmussen, Jesper Münsberg, Kenneth Kempf, Christian Sylow, Martin Andersen, Rasmus Kildendahl, Jacob Stæchmann, Jonas Fejfer, Jesper Enkebølle, Mike Lose og Mathias Vedel Olsen.

Dommertrio: Kim Larsen, Søren Jacobsen og Mike Czuba.


En kold dukkert i Nakskov

Lørdagens kamp i Nakskov blev på alle måder en kold eftermiddag. Efter en katastrofal periode på bare 11 minutter i første halvleg hvor de scorede 3 mål var vi bagud ved halvleg med 4-1 – et resultat der holdt kampen ud.
Vi fik ellers en fornuftig start på kampen med et godt langskud af Kenneth Kempf inden Philip Olsen i det 4. minut med et meget kuriøst mål sparkede bolden i kassen til 1-0 til os. Philip afsluttede 9 – 10 meter fra mål men bolden gik højt og langt forbi – troede alle – men ak, vinden tog godt fat i bolden der blæste den tilbage til Philip der uhindret kunne sparke den i mål og fik således både noteret et mål og en assist. I resten af 1. halvleg pressede Nakskov på, og vi blev i perioder udspillet i Nakskovs pasningsspil. Det resulterede i udligning ved Tonni Petersen i det 8. minut på en friløber, 2-1 til Nakskov efter klumpspil sparket ind fra en spids vinkel af Peter Andersen i det 25. minut, 3-1 to minutter senere da bolden efter en redning af Morten Schilling rød ud i fødderne på Tonni Petersen og endelig 4-1 i det 36. minut ved Asger Krämer.
Efter pausen stod vi meget bedre på banen og forhindrede Nakskov i at komme til fadet, og da vi heller ikke producerede chancer på samlebånd blev anden halvleg en kedelig affære der sluttede uden scoringer.
Næste kamp er skærtorsdag kl. 10,45 i Søllested.
Matchfacts:
LF-Serien nedrykningsspil
Nakskov FC – Systofte 4-1 (4-1)
4. min.   0-1 Philip Olsen
8. min.  1-1  Tonni Petersen
25. min 2-1 Peter Andersen
27. min 3-1 Tonni Peersen
36. min 4-1 Asger Krämer
Dommer: Michael Gutti
50  tilskuere på kunstgræsbanen i Nakskov.
Systoftes holdopstilling:
Morten Schilling, Rasmus Kildendahl, Daniel Hartmann, Jesper Münsberg, Jesper Stæchmann, Martin Andersen, Kenneth Kempf, Jesper Enkebølle, Mathias V. Olsen, Jacob Stæchmann og Philip Olsen. På bænken Martin Rasmussen og Mike Lose (begge ind i det 55. min.).


Premieresejr skal følges op.

De gode takter fra forårets første kamp mod TGB, der blev vundet 3-1 skal følges op med en sejr ude mod FC Nakskov.
FC Nakskov tabte deres første kampe med 7-1 til Nykøbing FC, men det skal man ikke lade sig nare af. Vestlollikkerne havde ifølge bulletinerne masser af chancer, og resultatet kunne sagtens have set anderledes ud.
Vi skal spille topkoncentreret i 90 minutter for at få noget med hjem, og dermed forbedre vores udgangspunkt i nedrykningsspillet.

Kampfakta:
Lørdag den 13. april kl. 13:30 på OK+ Stadion i Nakskov
LF-serien, nedrykningsspil:
FC Nakskov-Systofte
Truppen til kampen: Morten Schilling, Jesper Stæchmann, Philip Olsen, Jesper Münsberg, Mathias Vedel Olsen, Mathias Petersen, Kenneth Kempf, Martin Andersen, Daniel Hartmann, Martin Rasmussen, Jesper Enkebølle, Jacob Stæchmann og Rasmus Kildendahl.
Dommertrio: Michael Gutti, Thomas Bülow Christensen og Leif Kok.


Hattrick af Stæchmann.

Et vaskeægte hattrick af Jacob Stæchmann banede vejen for en premieresejr på 3-1 over oprykkerne fra Toreby. Dertil kom at forsvaret udgjorde et sikkert udgangspunkt med tilbagevendte Morten Schilling i målet, Jacob Wiell i midterforsvaret efter en lang knæskade, altid fightende Jesper Münsberg og Jesper Stæchmann samt vikaren på højre back Mathias Vedel Olsen.
Vi startede 1. halvleg glimrende ved at lægge tryk på det unge Toreby forsvar, hvilket da også kastede to store tilbud af sig, først ved Jonas Fejfer der pludselig stod alene med målmanden, men afslutningen var der ikke vitaminer nok i, og nogle minutter senere da Jacob Stæchmann tog en tur til baglinien og serverede bolden for en fremstormende Mathias Petersen der lige akkurat ikke fik raget bolden ind. I det 17. minut fik vi scoret det forløsende første mål. Mathias V. Olsen lagde en sukkerbold ind i målfeltet og Jacob Stæchmann havde let ved at skubbe den det sidste stykke over målstregen. I resten af halvlegen var der kun sporadiske forsøg hvor Toreby i perioder lagde tryk på vores forsvar med nogle gode afslutninger lige uden for feltet, men ”muren” holdt. Det gik dog galt et par minutter før pausen, hvor bolden efter noget indianerbold havnede i kassen, men liniedommeren havde kæppen oppe så ingen scoring denne gang.
Anden halvleg var 7 minutter gammel da Morten Schilling måtte ryste en superredning ud af ærmet og minuttet senere var der igen gevinst til os. Jacob Stæchmann fik en lang bold serveret af Daniel Hartmann og Stæchmann følte bolden over i det lange hjørne uden for målmandens rækkevidde. Et virkelig flot mål. Men Stæchmann ville ikke holde fyraften endnu. I det 69. minut fik han serveret en høj bold frem af banen og denne gang lobbede han den over målmanden og i kassen – troede han – men bolden ramte overliggeren, og så var der ikke andet at gøre end at heade den ind til 3-0.
Det sidste kvarter skulle bare køres hjem, men det endte alligevel med to gule kort til os og et tryk fra Toreby mod vores bare 9 mand. Indskiftede Casper Christiansen var den første til at blive præsenteret for det gule kort for at bremse et kontraangreb og Mathias V. Olsen blev i det 90. minut bænket efter et for højt ben mod en Torebyspillers hoved. Kort efter Caspers gule kort fik Toreby reduceret ved Casper Nielsen til 3-1, men mere blev det ikke til.
Efter 3 minutters overtid kunne vi bogføre forårets første sejr. Næste kamp hedder Nakskov på udebane lørdag eftermiddag kl. 13:30.
Matchfacts:
LF-Serien nedrykningsspil
Systofte – Toreby 3-1 (1-0)
17. min. 1-0 Jacob Stæchmann
53. min. 2-0 Jacob Stæchmann
69. min. 3-0 Jacob Stæchmann
86. min. 3-1 Casper Nielsen
Advarsler: Casper Christiansen og Mathias Vedel Olsen, Systofte. Theis Madsen, Toreby.
Holdopstilling Systofte:
Morten Schilling – Mathias V. Olsen, Jesper Münsberg, Jacob Wiell, Jesper Stæchmann – Jonas Fejfer, Daniel Hartmann, Martin Andersen, Kenneth Kempf, Mathias Petersen ,Jacob Stæchmann,
På bænken: Rasmus Kildendahl, Casper Christiansen og Jesper Enkebølle.
Dommer: Michael Gutti.
Tilskuere: 60.

2. holdet var også i kamp søndag, men led desværre et nederlag på 7-1 til B 1990.


Søndag er der fodbold i Gryden

Så er det blevet forår og derfor er der igen ristede pølser og kolde pilsnere klar til sæsonens første hjemmekamp mod TGB.
Vi indleder foråret som nummer et i LF-seriens nedrykningsspil og møder oprykkerne fra TGB, der vandt serie 1 i efteråret.
Kom og støt drengene til 3 vigtige points, der vil være et godt afsæt for resten af sæsonen.
Kampfakta:
Søndag den 7. april kl: 10:45 i OK+ Arena
LF-seriens nedrykningsspil:
Systofte-TGB
Truppen til kampen: Morten Schilling, Jesper Stæchmann, Jacob Stæchmann, Jacob Wiell, Jesper Münsberg, Mathias V. Olsen, Mathias Petersen, Jonas Fejfer, Rasmus Kildendahl, Casper Christansen, Jesper Enkebølle og Daniel Hartmann.
Dommertrio: Michael Gutti, Shpend Shala og Kim Larsen.

Efter LF-serien spiller serie 2 kl: 13:00 mod B 1990.

Vel mødt til en god dag i Gryden.


 

Daniel Hartmann fortsætter som træner i Systofte Boldklub.

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre at Daniel Hartmann fortsætter som træner, også i den kommende sæson.
Daniel er kommet til i en svær periode, hvor holdet skulle samles op, efter mange nederlag i Sjællandsserien, men som efteråret skred frem kom sejrene også, og det har været et stort ønske fra spillertruppen og klubben, at Daniel skulle fortsætte udover den igangværende sæson, hvilket nu heldigvis er lykkedes at nå til enighed omkring, udtaler sportschef Thomas Jensen.
Jeg havde selv et ønske om at fortsætte i klubben, da jeg ser det som en spændende udfordring, og da vi først begyndte at snakke sammen lige efter nytår, var det ikke svært at få enderne til mødes, siger Daniel Hartmann.
Daniel Hartmann og klubben underskrev aftalen under generalforsamlingen tirsdag aften i klubhuset, og aftalen gælder frem til 30.06.2020.

Casper Kaare og Simon Rasmussen blev tirsdag aften ved generalforsamlingen fortjent hædret med Systofte Boldklubs lederpokal for deres flotte arbejde med 2. holdet i efteråret 2018.

Seniorklubben takker af.
Efter 25 års tro tjeneste i Systofte Boldklub, valgte seniorklubben i forbindelse med deres 25 års jubilæum lørdag d. 27-10-2018 at opløse klubben.
Seniorklubben har i de forgangne 25 år, hvert år støttet boldklubben med boldsponsorater og kontanter, og er ved boldklubbens jubilæer og andre arrangementer, også her mødt op med flotte kontante bidrag og arbejdskraft. Foreningen startede op med en besætning på 8 personer i 1993, og af disse har 4 personer været med alle årene. På billedet ses i øverste række de 4 “gamle”, fra venstre Torben Kolters, Leif Nielsen, Søren Balck og Aksel Jochumsen. På gulvet lærlingene, Frank Hæsling og Palle Lorentzen med 17 års medlemskab.
Boldklubben vil sige stor tak for alt hvad I har bidaget med i årenes løb, ikke kun kontanter, men også arbejdskraft, sammenhold, hyggeligt selskab, og gode fælles oplevelser.
Men som i har givet udtryk for, nok er nok, nu skal der også være tid til familien og venner i vinterhalvåret.
Samtidig også stor tak til alle der igennem årene har været medlemmer af Seniorklubben, og til de SPONSORER der har bakket op omkring Seniorklubbens arbejde.
Vi takker, og ses på terrassen til en ny sæson i 2019.
På vegne af Systofte Boldklub
Kim Danielsen
Formand

Tenniscifre i Sakskøbing.

Efterårets sidste turneringskamp mod Frem Sakskøbing blev en kedelig affære set med Systofte øjne. Vi startede ellers fornuftigt og kom endda foran ved  Jacob Stæchmann i det 13. minut. Efter en glimrende aflevering fra Kenneth Kempf rundede Stæchmann først Dennis Olsen og dernæst målmanden for så at sparke bolden i mål til føring 0-1 til os. Føringen holdt indtil det 36. minut hvor lynhurtige Mathias Thomsen udlignede. 5 min. senere var den gal igen da Morten Jersie Nielsen scorede på et flot hovedstød.
I anden halvleg blev vi udsat for et voldsomt pres. Frems hurtige kanter voldte os alvorlige problemer gennem hele halvlegen og det resulterede i 4 scoringer.
Et fortjent udfald af kampen som dog var et par mål for stor.
Efteråret er slut, og med kun 9 points på kontoen spiller vi i foråret i nedrykningsspillet. Vi får 5 point med over og starter derfor på 1. pladsen, en placering vi vil arbejde på at holde.

Matchfacts:
LF-Serien
Frem Sakskøbing – Systofte 6-1 (2-1)

Mål:

  1. min. 0-1 Jacob Stæchmann
  2. min. 1-1 Mathias Thomsen
  3. min. 2-1 Morten Jersie Nielsen
  4. min. 3-1 Mathias Thomsen
  5. min. 4-1 Morten Omø Stryger
  6. min. 5-1 Mathias Thomsen
  7. min. 6-1 Morten Jersie Nielsen

Systoftes opstilling:
Joakim K. Anyang, Rasmus Kildendahl, Kim Johansen, Mike Lose, Emil Probst, Mathias V. Olsen, Jacob Stæchmann, Jesper Stæchmann, Daniel Hartmann, Jesper Münsberg, Kenneth Kempf og Casper Christiansen.
Advarsler: Nicolas Elsager, Frem og Kim Johansen Systofte
Tilskuere: 50


God kamp men desværre ingen points

Der var grund til at glæde sig på trods af 1-0-nederlaget til Listrup. Indsatsen var den bedste i efteråret og med lidt held havde vi fået point ud af opgøret.Uden de skadede Jacob Stæchmann, Phillip Olsen og Jonas Fejfer var offensiven stækket, men til gengæld stod vi rigtig flot på banen og fightede en hvis legemsdel ud af bukserne. Listrup havde bolden mest i første halvleg, men blev sjældent farlige, og når de endelig kom frem til chancer tog en stærk Daniel Jespersen sig af det i målet.Desværre kunne vi ikke holde tæt helt til pausen, da Mathias Christensen brød igennem i første halvlegs overtid og lidt heldigt sendte den forbi Daniel Jespersen.Efter pausen vovede vi os længere frem på banen, samtidig med at vi stadig stod solidt bagude og tillod ikke Listrup at komme til chancer.Elleve minutter efter pausen var det sort uheld at Jesper Stæchmanns bragende langskud tog overliggeren og faldt ned på målstregen i stedet for at gå i kassen. Også Niels Thomsen havde en god mulighed, hvor han desværre ikke fik afsluttet. 12 minutter før slutfløjt kunne Daniel Hartmann godt have fået en straffespark, da en Listrupspiller tog ham om halsen, men dommerens fløjte var tavs.Mere blev det ikke til, og Listrup kunne trække sig tilbage med en snæver sejr, mens vi kan se tilbage på en absolut godkendt indsats, der skal tages med til sæsonens

Matchfacts:

LF-serien:

Systofte-Listrup: 0-1 (0-1)

Mål:

0-1: Mathias Christensen (45)

Advarsler: Rasmus Kildendahl, Systofte og Søren Damgaard, Listrup.
Opstilling, Systofte: Daniel Jespersen – Mike Lose, Jesper Münsberg, Jacob Wiell, Jesper Stæchmann – Kenneth Kempf, New Khanthong, Daniel Hartmann, Rasmus Kildendahl, Mathias Pedersen – Mathias Vedel Olsen.

På bænken: Niels Thomsen, Emil Probst (ikke benyttet), Kim Johansen (ikke benyttet)
Dommer: Mike Czuba, Maribo

Tilskuere: 110 på OK+ Arena


Optakt Systofte – Listrup.

Derbyer mod Listrup har deres eget liv, uanset hvordan begge klubber ligger i tabellen. Det bliver altid tæt med masser af nærkampe og situationer som vi kan tale om efterfølgende. Sådan skal det være og sådan vil det forhåbentlig blive ved med at være. Samtidig må vi anerkende at Listrup har gjort det langt bedre end os i denne sæson, og også den forrige i Sjællandsserien, og de er ikke kommet retur til LF-serien med en masse nederlag, som vi desværre gjorde. De har lagt sig helt i front sammen med Rødby, som de slog i søndags med 3-2 i topkampen, og det var selvfølgelig en kamp, som vi har studeret og kigget nærmere på. Vi kender deres profiler og ved hvordan de skal lukkes ned, men kampen i dag vil så vise om vi er i stand til at udføre det.
Desværre må vi undvære Phillip Olsen der fik en knæskade mod Horbelev og Jacob Stæchmann døjer med en forstrækning, men er med i truppen. Derudover har vi hentet Daniel Jespersen hjem i målet, da Joakim Kingsley skal på arbejde, og han tager også New Khanthong med hjem i bilen.
Kampfakta:
Søndag den 20. oktober kl. 10.45 i OK+ Arena
LF-serien:
Systofte-Listrup
Truppen til kampen: Daniel Jespersen, New Khanthong, Jesper Stæchmann, Jesper Münsberg, Niels Thomsen, Kim Johansen, Kenneth Kempf, Daniel Hartmann, Mathias Vedel Olsen, Mathias Petersen, Emil Probst, Jacob Stæchmann, Mike Lose, Jacob Wiell og Rasmus Kildendahl.
Dommertrio: Mike Czuba, Tommy Jørgensen og Abidin Mustafi


Tre sejre på stribe

Lad det være sagt med det samme. De tre points var det eneste der var at glæde sig over i lørdagens udekamp i Horbelev. Det var nemlig en jammerlig affære, hvor vi aldrig fik spillet til at fungere mod en modstander, som ikke ville ret meget andet end at høvle lange bolde frem. Det kneb gevaldigt med at sætte mere end to afleveringer sammen på den knoldede bane, og når det endelig skete havnede bolden ofte højt oppe i luften, eller i en højde, hvor var umulig at arbejde videre med. Midt i al elendigheden burde vi dog have kommet foran allerede i første halvleg, da Jacob Stæchmann havde tre åbne chancer. Men de blev misbrugt. I stedet kunne hjemmeholdet bringe sig foran 1-0 på deres første afslutning mod mål, da Sonny Andersen med venstrebenet sendte bolden op i netmaskerne i første halvlegs overtid.
Halvlegen blev dog brugt konstruktivt, og der blev også foretaget et par udskiftninger. To minutter var der blot spillet da udligningen faldt. Kenneth Kempf fandt indskiftede Mathias Vedel Olsen ved bageste stolpe og han headede sikkert bolden i netmaskerne.
Tre minutter senere kom føringen da Kenneth Kempf igen var oplæggeren til Jacob Stæchmann, der denne gang ikke svigtede.
Vi havde flere chancer til at afgøre kampen og et straffespark, der ikke blev fløjtet da Phillip Olsen blev nedlagt, men i stedet for målet til 3-1 blev det et slagsmål, hvor Horbelev lavede et hav af frispark, som ikke blev straffet med advarsler. I stedet måtte Jonas Fejfer til afkøling, da han sagde sin mening efter at være blevet fældet for tredje gang inden for ti minutter.
Generelt havde dommeren en – mildest talt –  svær eftermiddag, men vi kunne ikke have brokket os da Joakim Kingsley lavede straffespark med fem minutter igen, men det var så også den eneste kendelse der gik vores vej.
I overtiden gik klappen helt ned for manden i sort, da han ignorerede sin liniedommer, der korrekt havde set at Horbelevs målspark ikke var taget korrekt, og selvom liniedommeren råbte af sine lungers fulde kraft, og viftede med flaget i lang tid vinkede dommeren afværgrende og lod Horbelev komme i angreb.
Heldigvis kom der ikke mere ud af det, og efter nogle hektiske minutter  kunne vi juble over den tredje sejr på stribe.

Matchfacts:
LF-serien:

Horbelev-Systofte: 1-2 (1-0)
Mål:

1-0: Sonny Andersen (44)

1-1: Mathias Vedel Olsen (47)

1-2: Jacob Stæchmann (50)
Advarsler: Daniel Hartmann og Jonas Fejfer, Systofte

Dommer: Lars Kulle

Tilskuere: 75 på Horbelev Stadion


Skal det være tre på stribe?

Efter den længste sejrstørke i klubbens historie har vi nu igen fået lidt vind i sejlene, og det blæser mod lysere tider.Lørdag eftermiddag skal vi forsøge at hente den tredje sejr på stribe, når vi for første gang i mindst 25 år gæster Horbelev med vores 1. hold.Det er et hold, der har fået nogle store klø på det seneste, men de har også mødt de fleste tophold og haft en del afbud, men mon ikke de har samlet et slagkraftigt hold, når de møder os.
Vi er desværre ramt af et par afbud, da både Jesper Münsberg og Jesper Stæchmann er på ferie med familien, og det betyder at vi må møblere lidt om på vores omstilling til kampen.Jacob Wiell, Niels Thomsen og Martin Andersen er tilbage i truppen i forhold til sidst, hvor de to gange Jesper og Andreas Brendstrup glider ud.

Kampfakta:
Lørdag den 13. september kl. 13.30 på Horbelev Stadion

LF-serien:
Horbelev-Systofte

Truppen til kampen: Joakim Kingsley, Kim Johansen, Mike Lose, Jacob Wiell, Daniel Hartmann, Kenneth Kempf, Niels Thomsen, Jacob Stæchmann, Phillip Olsen, Jonas Fejfer, Emil Probst, Mathias Vedel Olsen, Rasmus Kildendahl og Martin Andersen.

Dommertrio: Lars Kulle, Thomas Christoffersen og Jesper Schilling.


Referat fra hjemmekampen den 7 oktober mod NFC.

For første gang i femten måneder blev der sunget i vores eget omklædningsrum efter en hjemmekamp. 3-0 lød sejren på over Nykøbing FC.

Men inden vi falder helt i svime over sejren, så var det et meget tamt NFC-mandskab, der mødte op og det var en kamp vi ubetinget skulle vinde. Spillet lod dog en hel del tilbage at ønske, og der skulle to straffespark til før vi fik sat os endegyldigt på kampen.

Først var det Jonas Fejfer der blev fældet i straffesparksfeltet, og kort før pausen var det Mike Loses tur til at få fejet benene væk under sig. Phillip Olsen var stensikker fra pletten i begge tilfælde.

Efter pausen havde vi masser af chancer til at udbygge føringen, men skarpheden var en by i Rusland lige indtil indskiftede Emil Probst dukkede op fem minutter før tid og cementerede sejren, der burde have været langt større.

De tre points luner dog i bunden af rækken, og vi kan tage et stort skridt væk fra de nederste pladser med en sejr i den kommende weekend mod Horbelev.
Matchfacts

LF-serien
Systofte – Nykøbing FC: 3-0 (2-0)

Mål:
1-0: Phillip Olsen, straffespark (23)

2-0: Phillip Olsen, straffespark (41)

3-0 (85. min.) Emil Probst.

Advarsel: Emil Fulg, NFC.

Dommer: Michael Gutti, Nr. Alslev.


Oplæg til hjemmekampen i LF-serien mod NFC den 7 oktober kl.10.45

Vi kunne dårligt huske sejrssangen sidste søndag, men for helvede hvor var det forløsende endelig at kunne mærke sejrens sødme ovenpå et meget langt år helt uden sejre.
3-1 blev det i Søllested i en kamp, hvor vi var spildominerende og med lidt held havde vundet større.
Den sejr skulle gerne være startskuddet til en god stime af sejre her hvor efterårssæsonen går ind i sin afsluttende fase.
Dagens modstander er Nykøbing FC der har pointmæssigt har haft det lige så svært som os i efteråret, og det er derfor en nøglekamp for os i bestræbelserne på at slippe væk fra bunden.
Det er en kamp vi ubetinget skal vinde, og leverer vi som i søndags i Søllested, så ligger der også 3 points og venter.

Kampfakta:
Søndag den 7. oktober kl. 10.45 i OK+ Arena
LF-serien:

Systofte-Nykøbing FC
Truppen til kampen: Joakim Kingsley, Kim Johansen, Mike Lose, Jesper Münsberg, Jesper Stæchmann, Jacob Stæchmann, Jonas Fejfer, Phillip Olsen, Mathias Vedel Olsen, Andreas Brendstrup, Emil Probs, Rasmus Kildendahl, Kenneth Kempf og Daniel Hartmann.

Dommertrio: Michael Gutti, Søren Jakobsen og Jesper Schilling.

ENDELIG SEJR
Endelig kunne sejrssangen igen gjalde i omklædningsrummet efter en sejrstørke der har hærget siden den 17.6.2017.
En befriende sejr på udebane over Søllested på 3-1 efter 0-1 ved halvleg.
Vi spillede ganske fornuftigt i første halvleg og producerede mange halve og hele chancer der dog alle blev misbrugt. Så skete der det der ikke må ske. I halvlegens sidste minut spillede Søllested en lang bold frem og keeper Joakim Kingsley gav dommeren mulighed for at pege på pletten. Det udnyttede Søllested og bragte sig foran 1-0 sekunder før halvleg.
Viseren på stadionuret havde ikke drejet en hel omgang da Philip Olsen – assisteret af en stærkt spillende Kenneth Kempf – udplacerede Søllesteds målmand til 1-1. Vi sad på kampen og efter 58 min. blev det 1-2 på en flot firsttimer af indskiftede Andreas Brendstrup. 11 minutter senere gjorde Philip Olsen det til 1-3 assisteret af Jonas Fejfer, og så var den kamp afgjort. Sejren blev kørt sikkert hjem. Vi ligger stadig i bunden af tabellen, men håber vi kan bygge yderligere på i næste søndags kamp på hjemmebane mod NFC.

Matchfacts:
LF-Serien Søllested – Systofte 1-3 (1-0)

Mål:
45 min.  1-0
46 min.  1-1 Philip Olsen
58 min.  1-2 Andreas Brendstrup
69 min.  1-3 Philip Olsen

Opstilling Systofte:
Joakim Anyang, Rasmus Kildendahl, Mike Lose, Jonas Fejfer, Philip Olsen, Kim Johansen, Jacob Stæchmann, Jesper Stæchmann, Daniel Hartmann, Jesper Münsberg og Kenneth Kempf. På bænken Niels Thomsen, Jacob Wiell og Andreas Brendstrup (alle i brugt).

Dommer:
Johnny Brincker

Tilskuere: 75 på Søllested Stadion


Fortjent nederlag mod Nordfalster.

Vi er inde i en noget kedelig stime for tiden. Efter 5 kampe er vi stadig uden point og selv om der er fremgang at spore har det endnu ikke rakt til point. Ingen tvivl om at NFB sejren var fuldt fortjent. Med tilgang af flere divisionsspillere fra NFC er der virkelig kommet fart i deres opspil, og især Mads Lind Jensen er i særklasse den hurtigste spiller vi endnu har set i LF-serien.
Allerede i det 2. minut kom vi bagud 0-1 på et mål af Sebastian Werneburg efter et fladt indlæg fra fløjen. Efterfølgende fik vi et fornuftigt greb om kampen og havde da også nogle halve chancer og langskud dog uden resultat. Resultat fik vi så til gengæld i det 36 minut da målmand Rasmus Bergholz brugte Philip Olsen som boksebold. Dommer Nicolai Nielsen pegede på pletten og Daniel Hartmann omsatte sikkert tilbuddet til 1-1. Desværre scorede NFB til 1-2 i halvlegens sidste minut. Vi kunne ikke rigtig få bolden væk fra farezonen og så slog Mads Tiller til.
NFB tog initiativet fra 2. halvlegs start og 5 min. inde i halvlegen afprøvede Nicklas Sander overliggerens beskaffenhed med et meget flot langskud. Efter en god chance til Jacob Stæchmann kom vi bagud 1-3 i det 62 min. Mads Lind spurtede trekvart banelængde og lagde flot bolden til rette for Sebastian Werneburg der satte kuglen sikkert ind uden chance for sæsondebuterende målmand Joachim A. Petersen. Med et kvarter tilbage blev det 1-4 ved Mads Christoffer Petersen og så var den kamp lukket. NFB havde endnu et forsøg på overliggeren men ellers skete der ikke meget bortset fra gult kort til Rasmus Kildendahl for et lidt for voldsomt frispark 5 min. før tid.
Vi tager nu fat på 3 meget spændende uger hvor vi skal møde de hold vi p.t. måler os med. Det starter på søndag kl. 13 i Søllested hvor vi håber at få slettet nullet i tabellen.
Matchfacts:
LF-Serien
Systofte – Nordfalster 1-4 (1-2)
Mål:
02. minut 0-1 Sebastian Werneburg
36. minut 1-1 Daniel Hartmann
44. minut 1-2 Mads Tiller Hansen
62. minut 1-3 Sebastian Werneburg
74. minut 1-4 Mads Christoffer Petersen
Opstilling Systofte:
Joachim Allerup Petersen, Rasmus Kildendahl, Mathias V. Olsen, Mike Lose, Philip Olsen, Kim Johansen, Jacob Stæchmann, Jesper Stæchmann, Daniel Hartmann, Jesper Münsberg og Kenneth Kempf. På bænken Andreas Brendstrup, Jonas Fejfer og Jacob Wiell (alle brugt).
Dommer:
Nicolai Nielsen
Tilskuere 50 på OK+plus Arena


Referat fra serie 2  kampen Systofte – B1990.

En lidt mærkelig kamp,hvor vi overhoved ikke spillede det spil vi havde aftalt 🤔
Aftalen var, at vi skulle spille bolden rundt og bruge vores gode midtbanespillere.
Men istedet for gik vi ud og spillede den “gamle engelsk stil” med lange bolde til vores frontløbere, men da vi havde kraftig medvind endte det som oftes med at afleveringer blev alt for lange og tingene løb ud i sandet. Vi havde en halv chance ved Tijani i det 6 minut efter en lidt tilfældig bold mens desværre ingen scoring.
I det 14 minut kikser vi nogle afleveringer og B1990 spiller fint bolden rundt og ender med, at spille en mand helt fri 3 meter fra baglinjen 0 – 1 til B 1990.
B1990 spillede meget på deres hurtige frontløbere og i det 28 minut hev Øster en af de hurtige spillere i trøjen, hvilket gav et gult kort og 10 minutter “pause”.
I det 44 minut havde Ulrik et fint skud som blev reddet af 90 ‘s målmand.
I det 56 minut udlignede vi ved Tijani- før det havde Rufaaci afdriblet 90 forsvar og spillede Tijani 1 – 1.
8 minutter senere drev Musse gæk med 90 forsvar og for den sags skyld også midtbane og afdriblede 5-7 mand for så at ligge en flot aflevering til Rufaaci der få meter fra målet skyder helt forbi.
I det 82 minut skød Morten Berg langt ude fra og via en afretning af en spiller fra 90 hopper bolden lige foran deres målmand og henover ham – 2 – 1 til os.
De sidste 5 minutter af kampen tager vi alt alt for let på kampen og via en kæmpe blunder blev det til 2 – 2 i 87 minut.
2 minutter senere kan vi få bolden væk fra vores egne rækker og pludselig får 90  en kæmpe gave af os 2 – 3 som også blev kampens resultat.

En kamp hvor vi ikke brugte hovedet og vores gode kompetencer til, at spille bolden rundt. Vi havde desværre hellere ikke nok fokus i forsvaret og derved forære vi desværre alt for meget væk 😥.
Men mon ikke, vi  får rettet op på det og møder til næste kamp med masser af selvtillid og kampgejst..👍😉


Storsatsende Nordfalster kommer på besøg i eftermiddag.

Jo længere tid siden vi har vundet, jo tættere kommer vi på en sejr.
Det er det positive i vores situation, og i dag er vi store underdogs mod storsatsende Nordfalster, der kommer på besøg i Gryden.
Vi har dog ikke tænkt os at lægge os ned, og vi stiller med et hold der kan drille de fleste.
Desværre må vi undvære en arbejdsramt Joakim Kingsley i målet, men til gengæld er Jacob Stæchmann og Jacob Wiell klar igen.

Kampfakta:
Lørdag den 22. september kl. 15.30 i OK+ Arena

LF-serien:
Systofte-Nordfalster

Truppen til kampen: Joachim Ahlerup, Jesper Stæchmann, Kim Johansen, Jesper Münsberg, Phillip Olsen, Daniel Hartmann, Rasmus Kildendahl, Kenneth Kempf, Mathias Vedel Olsen, Jacob Stæchmann, Jacob Wiell, Jonas Fejfer og Niels Thomsen.

Dommertrio: Nicolai Nielsen, Jesper Christiansen og Besnik Shala


Referat fra serie 2 kampen mellem SB og Systofte den 16 september.

Vi starter kampen med at ligge et stort pres på SB, men alligevel lykkedes det denne ene SB’s spydspidsen i det 18 minut, at få en friløber som Kaare fremragende snupper.
I det 24 minut får vi en god chance og Tijani scorer sikkert til 0-1.
3 minutter senere får Jonas en friløber, men SB målmand hiver en fremragende redning frem.
Vi begynder at gå lidt i stå efter scoringen og i det 38 minut får SB 3 kæmpechancer, men her hiver Kaare 3 helt fantastiske redninger frem.
Tijani får en kæmpechance i det 42 minut,men her hiver SB’s målmand endnu en fremragende redning frem og vi kan gå til pause 0-1.
4 minutter efter halvleg har vi endnu en stor chance via et fremragende skud fra Emil, men igen en fremragende redning af SB’s målmand.
3 minutter har vi en god chance med Tijani som sætter i sidenettet.
I det 53 minut trækker Emil fri af sine modstandere og vi en modstander havner hans skud i mål….0-2 .
Ved et hjørnespark i det 60 minut går Kaare helt galt af bolden og SB scorer sikkert på hovedstød 1-2 .
3 minutter senere spiller en af vores spiller en modstander helt fri foran mål, men han afslutter næsten lige på Kaare og vil slap med skrækken.
I det 68 minut laver Jacob et klokkeklart straffespark og SB  scorer sikkert og kommer på 2-2.
I det 82 minut tager vores forsvar “en koger”, vores spiller står på helt “flade fødder” og pludselig får SB en kæmpe chance, men igen hiver Kaare en mega  flot redning frem.
I det 84 minut får vi et frispark 7-8 meter udenfor feltet. Probst tager den og sætter den oppe i hjørnet 2-3 til Systofte som også bliver kampens resultat.

Vi spiller en rigtig god kamp med mange gode momenter, men der er stadigvæk ting som vi kan blive bedre til. En kamp med god  positiv lyd på banen.
Skulle der vælges en spiller fra hvert hold, så havde begge målmænd en rigtig god dag med rigtig mange fremragende redninger.


Bittert nederlag i Maribo

Lørdag eftermiddag blev desværre heller ikke dagen hvor vi fik vendt den negative stime.
Men det var en kamp, som vi lige så godt kunne have vundet. Nu blev det til et nederlag på 2-1 og det viser meget godt den situation holdet står. 
Indstillingen var der ikke noget i vejen med, men det kører bare ikke, og alt held har forladt os for længe siden.
Første halvleg burde vi havde bragt os foran på flere gode chancer, men som så mange gange før manglede der lige det sidste, og i stedet kunne Maribo på deres to første chancer i kampen bringe sig på 2-0 med fem minutters mellemrum lige efter pausen.
Phillip Olsen bragte spændingen tilbage i kampen på et straffespark begået mod Jonas Fejfer.

Vi forsøgte også at fremtvinge udligningen, men uden en skadet Jacob Stæchmann i front, havde vi svært ved at skabe mere end nogle halve chancer.

Nu venter der en ny svær kamp på lørdag mod Nordfalster, hvor vi kun kan overraske.

Matchfacts:
LF-serien:
Maribo-Systofte: 2-1 (0-0)

Mål:
1-0: Daniel Christensen (49)
2-0: Daniel Christensen (55)
2-1: Phillip Olsen, straffespark (59)

Ingen advarsler

Opstilling: Systofte: Joakim Anyang – Rasmus Kildendahl, Jesper Münsberg, Kim Johansen, Jesper Stæchmann – Mathias Vedel Olsen, Martin Andersen, Daniel Hartmann, Kenneth Kempf – Jonas Fejfer, Phillip Olsen

På bænken: Mike Lose, Niels Thomsen og Emil Probst (ikke benyttet).

Dommer: Kim Larsen, Nakskov
Tilskuere: 60 på Maribos Boldklubs anlæg


Oplæg til udekampen mod Maribo.

Så gælder det Maribo

Vi venter fortsat på den første sejr, men drengene vil gøre alt for at den kommer i Maribo. Vi har haft en lidt længere kamppause på grund af den aflyste kamp mod Horlsunde, men tiden er blevet brugt til at træne godt, og evaluere på de første kampe, hvor tingene desværre ikke lige er gået som håbet.
Vi håber at mange med Systofte-hjerte vil tage til Maribo og bakke drengene op.
Det er i modgang vi skal vise vi står sammen og er stærke.

Kampfakta:
Lørdag den 15. september kl. 15.30 på Maribos Boldklubs anlæg.
LF-serien: Maribo-Systofte

Truppen til kampen: Joakim Kingsley, Jesper Münsberg, Jesper Stæchmann, Kim Johansen, Rasmus Kildendahl, Martin Andersen, Daniel Hartmann, Jonas Fejfer, Kenneth Kempf, Jacob Stæchmann, Emil Probst, Niels Thomsen, Phillip Olsen, Mathias Vedel Olsen og Mike Lose.

Dommertrio: Kim Larsen, Tommy Jørgensen og Lars AndersenVendepunktet kom ikke i Væggerløse.

Det er opad bakke i øjeblikket.
Heller tirsdagskampen i Væggerløse blev vendepunktet på en stime af nederlag.
Lige nu må vi bare erkende at vi mangler niveau og selvtillid for at være med i rækken.
Første halvleg var jævnbyrdig og vi havde et par chancer som vi burde have sparket ind, men intet vil lykkedes i øjeblikket.
Efter pausen kom Væggerløse foran efter en lille times spil, og et kvarter før tid kom de også på 2-0 på et mærkværdigt frisparksmål, hvor dommeren var i gang med at stille muren op.

Matchfacts:
LF-serien:

Væggerløse-Systofte: 2-0 (0-0)

Mål:
1-0: Tobias Andersen (57)
2-0  Jonas Buhn (77)

Advarsler: Kim Johansen og Jesper Stæchmann, Systofte.

Opstilling Systofte: Joakim Kingsley, Jesper Stæchmann, Jesper Münsberg, Kim Johansen, Mike Lose, Mathias Petersen, Kenneth Kempf, Martin Andersen, Niels Thomsen, Mathias Vedel Olsen, Jacob Stæchmann

På bænken: Casper Christiansen, Jonas Fejfer og Daniel Hartmann.

Dommer: Michael Gutti, Nr. Alslev

Tilskuere: 78 på Garant Arena


Kamp mod Væggerløse i aften.

Sæsonstarten har langt fra været som håbet hverken for os eller aftenens modstander Væggerløse. Begge hold er uden points efter de første to runder.

Derfor skal vi på tavlen i aften, for at komme i gang.

Kampfakta:

Tirsdag den 4. september kl. 18.00 på Garant Arena i Væggerløse

LF-serien:

Væggerløse-Systofte

Truppen til kampen:

Joakim Kingsley, Jesper Stæchmann, Jacob Stæchmann, Martin Andersen, Jesper Münsberg, Kim Johansen, Mike Lose, Kenneth Kempf, Jonas Fejfer, Mathias Pedersen, Mathias Olsen, Casper Christiansen og Niels Thomsen.

Dommertrio: Michael Gutti, Thomas Christoffersen og Taulant Shala.


Nedtur i Nakskov.

Efter sidste rundes nederlag i premierekampen mod et godt spillende Rødby hold skulle vi rejse os mod Nakskovs andethold. Det blev desværre på ingen måde tilfældet. Nakskov unge hold satte sig på os fra start og allerede inden viseren på stadionuret havde drejet rundt en gang var vi bagud med 1-0 på et glimrende hovedstød bagerst i feltet. Det blev heller ikke bedre af at vi allerede efter 9 minutter måtte udskifte Philip Olsen med en skade.

Efter scoringen kom vi bedre med og både Jacob Stæchmann og Jonas Fejfer kunne med lidt mere held i sprøjten være kommet på måltavlen. I stedet slog Nakskov contra og efter en solotur i højre side kunne Oliver Hansen med et flot skud fra kanten af feltet udplacere keeper Joakim Anyang. I de efterfølgende minutter var Jacob Stæchmann igen tæt på efter en dyb stikning, men igen lige ved og næsten. Men så skete det endelig i det 29. minut. Jonas Fejfer trykkede af lige uden for feltet, målmanden parerede men Kennet Kempf var vaks ved havelågen og sparkede riposten ind til 2-1. I resten af halvlegen blev vi regulært udspillet og vi skal være glade for at det kun blev til et mål mere lige inden halvtid.

I anden halvleg kom vi bedre ud, men da Oliver Hansen bringer Nakskov på 4-1 efter 13 minutter bliver vi igen udsat for et meget aggressivt Nakskov hold som vi slet ikke kunne holde fra fadet. Det blev både 5 og 6 -1 på henholdsvis en ripost og et frispark der blev rettet af før Jonas Fejfer med assist fra Jacob kunne reducere til 6-2. 3 minutter før slutfløjtet blev det til 7-2 på et langskud af dagens 3 målsskytte Lucas Brix Christiansen.

Nu er der en uge til at bearbejde nederlaget inden det på næste tirsdag går løs på udebane mod Væggerløse.

Matchsfacts:

LF-Serien

Nakskov FC – Systofte 7-2 (3-1).

01. minut. ​1-0​Mads Edlund Jensen

21.​2-0​Oliver Hansen

29.​2-1​Kenneth Kempf

46.​3-1​Lucas Brix Christiansen

58.​4-1​Oliver Hansen

65.​5-1​Lucas Brix Christiansen

72.​6-1​Daniel Frederiksen

73.​6-2​Jonas Fejfer

87.​7-2​Lucas Brix Christiansen

Dommer: Kim Larsen

Tilskuere: 75

Systoftes Holdopstilling:

Joakim Anyang, Jesper Stæchmann, Jesper Münsberg, Kim Johansen, Mike Lose, Martin Andersen, Kenneth Kempf, Jonas Fejfer, Philip Olsen, Mathias Petersen, Jacob Stæchmann, Mathias V. Olsen (ind 9 min.), Casper Christiansen (ind 36 min.) og Rasmus Kildendahl (ind 36. min.)


Årets første sejr skal komme i Nakskov.

Efter det skuffende nederlag i sæsonpremieren mod Rødby skal drengene revanchere sig på udebane tirsdag aften i Nakskov.

En kamp vi simpelthen skal vinde for at få et fornuftigt afsæt til resten af sæsonen.

Kampfakta:

Tirsdag den 28. september kl. 19.00 på OK+ Stadion i Nakskov

LF-serien:

FC Nakskov-Systofte

Truppen til kampen: Joakim Kingsley, Jesper Stæchmann, Jesper Münsberg, Kim Johansen, Mike Lose, Martin Andersen, Kenneth Kempf, Jonas Fejfer, Phillip Olsen, Mathias Pedersen, Jacob Stæchmann, Mathias Vedel Olsen, Casper Christiansen og Rasmus Kildendahl

Dommertrio: Kim Larsen, Thomas Bülow Christensen og Martin Mickey Pedersen.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Skuffende premierekamp hjemme mod Rødby 17 august kl. 1900.

Første kamp i den nye sæson blev desværre ikke vendepunktet, selvom vi er tilbage i LF-serien. Rødby vandt desværre 4-2 efter nogle store fejl i anden halvleg. Ufortjent var det ikke, da vi ikke skabte nok til at gøre krav på sejren.

Første halvleg var en regulær ørkenvandring uden chancer til nogle af holdene, men efter pausen skulle der kun gå godt et minut, da Joachim Kingsley fik solen i øjnene på et indlæg, og så takkede Michael Jensen for gaven, og bragte gæsterne foran på et hovedstød, der blot kunne trille i det tomme mål.

Vi forsøgte at svare igen, men kom ikke frem til det helt store indtil Rødby igen slog til og afgjorde kampen på fem minutter med to scoringer Frederik Jessen og Peter Kruse.

Kenneth Kempf og Martin Andersen sørgede for en smule spænding med to reduceringsmål, men det sidste faldt først i fjerde minuts overtid, og der var det for sent. Michael Jensen lukkede kampen minuttet senere efter en dribletur i vores straffesparksfelt.

Alt i alt en meget skuffende aften, hvor vi slet ikke fik sat det aftryk på kampen som man kunne forvente, og nederlaget viser at der ikke er noget der kommer af sig selv, selvom vi er rykket en række ned.

Matchfacts:

LF-serien:

Systofte-Rødby: 2-4 (0-0)

Mål:

0-1: Michael Jensen (47)

0-2: Frederik Jessen (68)

0-3: Peter Kruse (73)

1-3: Kenneth Kempf (79)

2-3: Martin Andersen (94)

2-4: Michael Jensen (95)

Advarsler: Jonas Fejfer, Systofte. Visar Krasniqi, Rødby.

Opstilling, Systofte: Joachim Kingsley – Mike Lose, Kim Johansen, Jesper Münsberg, Jesper Stæchmann – Jonas Fejfer, Niels Thomsen, Martin Andersen, Mathias Pedersen – Jacob Stæchmann, Phillip Olsen.

På bænken: Patrick Olsen, Kenneth Kempf og Casper Christiansen.

Dommer: Shpend Shala, Nakskov

Tilskuere: 90 på OK+ Arena

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.


HUSK AT AKTIVERE DIT FODBOLDPAS.

Alle spillere, dommer, kontaktpersoner og trænere SKAL aktivere

deres fodboldpas. Dette skal gøres inden 1 august – ellers kan du IKKE spille

kampe i DBU/LFBU regi.

Du kan læser om dette på følgende link.:

https://www.dbu.dk/nyheder/2018/maj/fodboldpasogdriblr


Fornem hæder tildelt Sportschef Thomas Jensen af DBU Lolland Falster.

Torsdag den 2 juni blev Thomas tildelt DBU Lolland  Falster’s sølvnål.

Thomas var indstillet af klubben’s formand Kim Danielsen med følgende begrundelse.:

Thomas er opvokset en blød inderside fra Systofte Boldklub`s baner, og har via sin fars engagement i boldklubben, nærmest fået de rød-blå farver tatoveret på kroppen.

“Thomas er født i 1978, og startede allerede i 1984 som ungdoms spiller i Systofte. Som 14 årig i 1992, fattede Thomas interesse for trænergerningen og klubarbejdet, og begyndte i samarbejde med sin far, som ungdoms træner i klubben.

Efter flere år som ungdoms træner og aktiv spiller i Systofte, blev Thomas i februar 2001 i en alder af 22 år indvalgt i foreningens bestyrelse.

Thomas har i de sidste 10 år under skiftende formænd været næstformand i klubben, haft titlen “sports chef”, hvilket bla. indebærer forhandlinger med trænere, sponsorer og alt andet som sorterer under det sportslige i klubben. Ud over dette har Thomas også igennem de sidste mange år, påtaget sig rollen som stadion speaker, ved klubben hjemmekampe for højst rangerende hold.

Thomas er et omvandrende leksikon hvad angår fodbolden på Lolland-Falster, og har altid sidste nye informationer klar. Informationer som han bruger i klubbens interesser, når der skal findes nye trænere, hjælpe trænere og lignende.

Thomas er også et glimrende bindeled til dagspressen på Lolland-Falster, og via hans kontakter bliver vores klub profileret på bedste vis.

Han er kendt og respekteret i de andre klubber under DBU L-F. og benytter enhver lejlighed til at iføre sig sit rød og blåstribede slips med Systofte logoet på. Om det passer til resten af tøjet er for Thomas ikke vigtigt, kun vigtigt er det, at vise klubfarverne frem.

Sidst men ikke mindst har Thomas også de senere år været en del af unionens Turneringsudvalg, hvor han derigennem er med til at præge fodbolden i lokalunionen. Jeg er også sikker på at Thomas fremover vil være med til at tegne Systofte Boldklub og også aktivt vil være med til at præge fodbolden på Lolland-Falster.”

Der lagt fotos ind under galleriet fra overleveringen.


Farvel til Pfeffer, Wulff og Kim Lee.

Den sidste kamp i Sjællandsserien er spillet, og det betyder at vi i Systofte Boldklub skal tage afsked med vores cheftræner gennem 6 sæsoner Daniel Pfeffer.

Det har været 6 forrygende sæsoner, hvor vi som klub med Pfeffer store indsats sammen har løftet klubben op i højder, som vi aldrig tidligere har drømt om . Pfeffer har medvirket til at Systofte Boldklub er kommet på landkortet, og været blandt de bedste på Lolland-Falster foran store klubber primært fra Lolland, som har fået baghjul. Det har været en rejse, som næsten kun har gået opad indtil denne sæson, hvor vi desværre må tage turen ned igen. Der har været fantastiske oplevelser og stunder man husker – oprykningen til Sjællandsserien især, og det var kronen på værket i Systofte Boldklub for Pfeffer.

Pfeffer blev helt fortjent belønnet med årets lederpokal ved generalforsamlingen tilbage i februar måned, og vi skylder dig en stor tak for din indsats. Du vil for altid være en del af en flot epoke, og det er overflødigt at nævne, og du vil hver en tid vil være velkommen på terrassen til hjemmekampene eller andre arrangementer i vores boldklub.

Vi skal desværre også tage afsked med to rigtig dygtige spillere, som har valgt at søge tilbage til rødderne, hvor de kom fra, da de for 4 sæsoner siden var med til at indvie rejsen mod nye højder. Peter Wulff og Kim Lee West Rasmussen har valgt at skifte tilbage til Øster Ulslev. Et valg vi er meget kede af, men respekterer fuldt ud. I to har om nogen gjort en kæmpe indsats både på og udenfor banen, og vil altid blive husket som et par vellidte guttermænd, der også altid har haft tid til at tage en snak med ”de gamle” i klubben og bakke op om klubbens arrangementer. I har spillet fire af jeres bedste fodboldår i Systofte Boldklub. Det er vi meget taknemmelige for,  og det er et par meget dygtige fodboldspillere Øster Ulslev får tilbage i folden. Også her er det totalt overflødigt at nævne at i altid, sammen med jeres bedre halvdele, og øvrige venner, der har bakket flot op om jer i kampene og ikke mindst i 3. halvleg, altid vil være særdeles velkomne i Systofte Boldklub, og skulle i få lyst til igen at trække den røde trøje over hovedet, vil der altid stå en plads åben til jer.

Fortsat god sommer.

Thomas Jensen

Sportschef


Referat fra udekampen mod Herlufsholm den 16 juni.

Sæsonen er slut. Heldigvis må vi desværre sige, efter en sæson som går over i historien som den ringeste pointmæssigt i klubbens historie. Men det var også historien om en sæson, hvor vi var rykket op i en helt ny liga, som vi desværre, viste det sig, ikke var i stand til at være konkurrencedygtige i. Men da vi rykkede op, var vi det hold, der var berettiget til det, og de 30 kampe som vi har fået i Sjællandsserien kan ingen tage fra os, selvom det ikke blev til nogen sejre.

Lørdagens afdansningsbal i Herlufsholm er der ikke grund til at spilde det store krudt på. Vi spillede en horribel ringe første halvleg, hvor det hele hurtigt blev afgjort med en føring på 5-0, og kampen sluttede 8-1 i en bizar forestilling, der blev afviklet på en kunstgræsbane, selvom der lå en ganske glimrende opkridtet græsbane få meter derfra. I 30 graders varme stank det sorte gummigranolat, som var der ild i en legetøjsforretning, og det var som at løbe på en kogeplade, men der er åbenbart ingen grænser for, hvad man må byde en modstander.

Jacob Stæchmann reducerede til 1-5 i anden halvleg, hvor han udnyttede en fremlægning fra Peter Wulff, der desværre spillede afskedskamp i den røde trøje, nøjagtig som Kim Lee West Rasmussen, og træner Daniel Pfeffer på bænken.

Vi rykker helt fortjent ned, men klubben er under ingen omstændigheder i opløsning eller på gravens rand som mange iagttagere gerne vil gøre det til. Vi skal nok komme stærkt igen, og glæder os til den nye sæson i LF-serien, hvor det ventes at nogle nye ansigter vil dukke op under den nye træner Daniel Hartmann.

Kampfakta:

Sjællandsserien:

Herlufsholm-Systofte: 8-1 (5-0)

Mål:

1-0: Benjamin Jensen (5)

2-0: Gustav Mansø (12)

3-0: Glenn Darlie (23)

4-0: Glenn Darlie, straffespark (30)

5-0: Mikkel Bruhn (35)

5-1: Jacob Stæchmann (61)

6-1: Glenn Schreiber (67)

7-1: Glenn Darlie (72)

8-1: Glenn Schreiber (74)

Ingen advarsler

Opstilling, Systofte: Joakim Kingsley Anyang – Jesper Stæchmann, Jesper Münsberg, Phillip Olsen, Theis Rewers – Kim Lee West Rasmussen, Peter Wulff, Emil Probst, Mathias Vedel Olsen, New Khanthong – Jacob Stæchmann.

Dommer: Kim Larsen, Nakskov

Tilskuere: 30 på en plasticbane i HerlufsholmOptakt til udekampen mod Jerlufsholm den 9 juni kl. 1530.

Det har været en lang sæson, der heldigvis slutter i dag, og vi glæder os til at komme ned i LF-serien, hvor det har vist sig at vi hører hjemme. Men inden da gælder det dagens udekamp mod Herlufsholm. En kamp som er flyttet til en kunstgræsbane fordi deres stadionbane er for tør. Så har man hørt det med, og der er åbenbart ingen grænser for at flytte kampe fra rigtigt græs til plasticbaner. Det er truppen som hele foråret har slidt for den røde trøje, der også stiller op i Herlufsholm, og der skal lyde en stor ros til spillerne, for ikke at stikke halen mellem benene, da modgangen indfandt sig, som nogen gjorde efter efterårssæsonen, og køre sæsonen i hus.

Dagens kamp bliver sandsynligvis meget svær, da Herlufsholm skal vinde for sandsynligvis at undgå nedrykningskampe.

Kampfakta:

Lørdag den 9. juni kl. 15.30 på Herlufsholms kunstgræsbane

Herlufsholm-Systofte

Truppen til kampen: Joakim Anyang, Daniel Hartmann, Phillip Olsen, New Khanthong, Jesper Stæchmann, Jacob Stæchmann, Kim Lee West Rasmussen, Emil Probst, Rasmus Kildendahl, Jesper Münsberg, Peter Wulff, Louis Fugl og Mathias Vedel Olsen.

Dommertrio: Kim Larsen, Lasse Jakob Sørensen og Jim Vad


Invitation til Sankt Hans fest den 23 juni

Hent invitationen til Sank Hans festen 2018 her: Sankt Hans 2018


Referat fra hjemmekampen mod Haslev den 2 juni.

Sidste hjemmekamp i Sjællandsserien gav desværre ikke den længe ventede sejr, men et noget misvisende nederlag på 1-6.

Det var ellers en jævnbyrdig første halvleg, hvor holdt Haslev væk fra store chancer indtil det 33. minut hvor forsvar og keeper Daniel Jespersen mistimede en lang bold og så scorede gæsterne til 0-1. Halvlegen blev brugt til et par rokeringer i sommervarmen, men desværre skabte det uro allerede efter få sekunder og så stod der 0-2. Phillip Olsen bragte håbet tilbage med en reducering på hovedstød efter hjørnespark til 1-2 og Mathias Petersen havde en god chance for at udligne. Desværre koksede Jesper Stæchmann kort efter ved at heade en Haslev-spiller fri til scoring, og så faldt korthuset sammen. 1-6 gav ikke det retvisende billede af træner Daniel Pfeffers sidste hjemmekamp, men en sæson uden sejre på hjemmebane, er naturligvis aldrig morsomt. Nu gælder det sæsonens sidste kamp på udebane mod Herlufsholm på lørdag inden en tiltrængt sommerferie venter.

Matchfacts:

Sjællandsserien:

Systofte-Haslev: 1-6 (0-1)

Mål:

0-1: Niklas Hansen (33)
0-2: Christian Faisal Samwel (46)
1-2: Phillip Olsen (54)
1-3: Niklas Hansen (59)
1-4: Simon Købke (71)
1-5: Kasper Nygaard Jonassen (77)
1-6: Niklas Hansen (90)

Ingen advarsler

Opstilling, Systofte: Daniel Jespersen – Jesper Stæchmann, Jesper Münsberg, Phillip Olsen, Daniel Hartmann – Kim Lee West Rasmussen, New Khanthong, Peter Wulff, Mathias Petersen – Dennis Valle Larsen og Jacob Stæchmann.

På bænken: Mathias Vedel Olsen, Martin Andersen og Mike Lose

Dommer: Kim Larsen, Nakskov

Tilskuere: 75 i OK+ Arena


Kampen mod Haslev er træner Daniel Pfeffers sidste på hjemmebane i spidsen for Systofte Boldklub

Vi giver ordet til den snart afgående træner

Tak for 6 fantastiske år i “Gryden”!

Jeg fik en god bog, hvor der var lå masse tomme sider foran mig. Nu kunne jeg selv fortsætte med at skrive historien. Sådan var det den dag på Torben Olsens kontor, da jeg skrev under på det, der skulle vise sig at være en af mine bedste beslutninger i mit liv, både sportsligt og menneskeligt. Jeg tog straks fat i holdets daværende anfører og satte os ned og så hinanden i øjnene. Vi lagde en plan for, at Systofte nu skulle skrive historie. 6 år senere slutter det så med en Sjællandsserie kamp på vores smukke anlæg. Det lykkedes sgu.

Jeg ved godt, der er mange, der synes vi ikke er gode nok til at spille i så stærk en række, som Sjællandsserien er. De har ret. Men vi er der, for alle dem der siger vi ikke er gode nok, er de samme mennesker som ikke kunne slå os, da vi skulle kæmpe om at rykke op. VI VAR GODE NOK TIL AT RYKKE OP! Bare ikke gode nok til at blive. Sådan er livet. Men vi gjorde det med de rigtige mennesker, og det er jeg stolt af. Vores gode venner af Systofte har hele tiden været bag holdet og det har vi mærket. Det har været det hårdeste år i mine spilleres og mit liv. Men de har stået sammen, selvom det har været en lang tur op ad bakke. Men det er også der, man finder ud af, hvad man er lavet af. Det bør afføde alles respekt. Spillerne har min.

Morgendagens modstander fra Haslev er en mægtig mundfuld, som lige har slået NFC 5-0. De kan ikke rykke ned eller op. De har ikke det store at spille for i morgen. Det har vi!
Jeg er ikke blevet poetisk eller noget, men jeg vil gerne sætte dette lille vers op, som meget godt beskriver, hvad vi har været igennem dette år. Til trods for det står vi stadig side ved side for den røde trøje.
I’ve been walking forty miles of bad road
If the bible is right, the world will explode
I’ve been trying to get as far away from myself as I can
Some things are too hot to touch
The human mind can only stand so much
– Bob Dylan

Tak til alle dem, jeg har arbejdet tæt sammen med i alle årene. Tak til mine anførere årene igennem, tak til spillerne, tak til vores fantastiske sponsorer og alle jer med rødglødende Systofte-hjerter. Men inden vi lukker bogen, vil jeg bede jer som vælger at komme i “Gryden” i morgen, om at klappe spillerne på banen når de løber ind. Så lover jeg, vi gør alt, hvad vi kan for at vinde.

God kamp!
Vi ses venner.
Daniel Pfeffer.
Cheftræner.

Kampfakta:

Lørdag den 2. juni kl. 15.30 i OK+ Arena

Sjællandsserien:

Systofte-Haslev

Truppen til kampen: Daniel Jespersen, Jesper Stæchmann, New Khanthong, Phillip Olsen, Daniel Hartmann, Kim Lee West Rasmussen, Peter Wulff, Mathias Petersen, Mathias Vedel Olsen, Mike Lose, Jacob Stæchmann, Dennis Valle Larsen, Jesper Münsberg og Martin Andersen

Dommertrio: Kim Larsen, Kim Stage og Jesper Christiansen


Støt Broen Guldborgsund og deltag i ENELCO løbet 2018 den 6 juni

I år støtter vi Broen Guldborgsund, som hjælper socialt udsatte børn og unge til at kunne deltage i idræts- og fritidsaktiviteter på lige fod med alle andre.
Der er en 5 km og 10 km rute samt halvmarathon, og løbet starter og slutter på Cementen i Nykøbing. Tilmelding og mere info på enelco.dk eller vores FB side.
Vi glæder os til at se jer på onsdag.

Mange sommerhilsner fra Enelco

Tilmelding via dette  link 


Referat fra hjemmekampen i Sjællandsserien den 26 maj mod Greve

Pletten fra Køge Nord kampen vasket af.

I dagens udekamp mod Greve var der igen to hold på banen. I en meget lige kamp måtte vi desværre se os besejret med 1-0 på et lidt tilfældigt mål efter hjørnespark i starten af anden halvleg, men vi spillede absolut med om de tre point. Målt på chancer var der en lille overvægt til Greve, men målmand Joachim Anyang stod igen en fortræffelig kamp med en tre– fire sprællemandsredninger på stregen krydret med gode indgreb i feltet.

Set over hele kampen spiller vi os til fire – fem gode chancer hvoraf et par af dem kunne have fortjent en bedre skæbne.

I to tilfælde blev vi reduceret til 10 mand, og især ved den første efter 21 min. til Peter Wulff blev vi sat under pres men red stormen af.

Dagens indsats er absolut godkendt og vi ser frem til lørdagens kamp mod Haslev i ”Gryden”.

Matchfacts:

Sjællandsserien: Greve-Systofte

47. min. ​1-0​Michael Nielsen

Dommer: Daniel S. Sørensen

Gule kort: Peter Wulff og Martin Andersen, 2 til Greve

Systoftes holdopstilling:

Joakim Anyang, Jesper Stæchmann, Daniel Hartmann, Philip Olsen, Mike Lose, Mathias Petersen, Peter Wulff, New Khanthong, Mathias V. Olsen, Kim Lee, Jacob Stæchmann, Martin Andersen, Christoffer Storm og  Emil Probst.


Optakt til hjemmekampen den 26 maj kl. 1100 mod Greve.

Efter sidste weekends store lussing mod Ishøj, som der ikke er grund til at bruge mere krudt på, gælder det nu Greve, som burde være en mere overkommelig modstander. De ligger i hvert fald i den tunge ende af tabellen, men kan stadig redde sig. Derfor må vi gå ud fra at de kommer med alt hvad de har, da de godt er klar over, at der ikke er råd til et nederlag mod os.

Sæsonen går på held. Heldigvis må man sige. Vi er ekstremt hårdt ramt på alle fronter, og trænger i den grad til sommerferie, efter en sæson lige til glemmebogen. Nu gælder det om at slutte fornuftigt af, og fastholde noget humør og spilleglæde til den kommende sæson i LF-serien.

Kampfakta:

Lørdag den 26. maj kl. 11.00

Sjællandsserien:

Greve-Systofte:

Truppen til kampen: Joakim Kingsley Anyang, Daniel Hartmann, Phillip Olsen, Jesper Stæchmann, Mike Lose, Peter Wulff, New Khanthong, Mathias Petersen, Kim Lee West Rasmussen, Mathias Vedel Olsen, Jacob Stæchmann, Martin Andersen, Emil Probst og Christoffer Storm.

Dommertrio: Daniel Jarnhelt Sørensen, Leif Hertal og Atif Catovic

 

 

Optakt til hjemmekampen 20 maj kl. 1530 mod Køge Nord.

Der venter en usandsynlig svær opgave for vores hårdt prøvede drenge i eftermiddag. Køge Nord har et mål for øje, nemlig oprykning til Danmarksserien, hvorfra de rykkede ud i forrige sæson. Dengang hed de Rishøj, men efter at komikeren Andreas Bo har overtaget tøjlerne i klubberne har de skiftet navn til Køge Nord. Hvis de skal holde trit med Ishøj og NFC i oprykningskampen har de ikke råd til at smide noget i Gryden i dag.

Vi er hårdt ramt af en hård sæson. Spillerne er slidte både fysisk og psykisk, hvor de mange nederlag naturligvis har tæret hårdt på den selvtillid, der selvsagt ikke er meget tilbage af. Men stemningen i truppen er god trods de mange tæsk, og nu handler det om at slutte fornuftigt af, og få det bedste ud af de resterende kampe.

Anfører Peter Wulff er på ferie. Det samme er Jesper Münsberg og Mathias Petersen er skadet. Det giver naturligvis store udfordringer, men når dommeren fløjter op, står der elleve mand klar til at fighte for den røde trøje.

Kampfakta:

Lørdag den 20. maj kl. 15.30 i OK+ Arena

Sjællandsserien:

Systofte-Køge Nord

Truppen til kampen: Joakim Kingsley Anyang, Jesper Stæchmann, Phillip Olsen, Daniel Hartmann, Jacob Stæchmann, Kim Lee West Rasmussen, Emil Probst, Christoffer Storm, New Khanthong, Mathias Vedel Olsen, David Steen, Martin Andersen og Rasmus Kildendal.

Dommertrio: Kim Larsen, Brian Møller Pejter og Jesper Schilling

 

Referat fra udekampen den 12 maj mod Ishøj.

Lørdagens kamp mod Ishøj er der ikke nogen grund til at bruge noget krudt på. Vi tabte 8-0 mod en langt bedre modstander, som allerede fra start bragte sig i front. I slutningen af første halvleg trak Kim Lee et rødt kort på deres målmand, da han blev fældet i en friløber, men lige lidt hjalp det, og vi måtte inkassere et stort nederlag. Der var plusser i bogen til Mathias Petersen og Jesper Stæchmann, men ellers var det en tynd omgang hele vejen rundt. Vi glæder os over at der er spillet endnu en kamp, så der nu er en kamp mindre inden sæsonen er forbi.

Matchfacts:

Sjællandsserien:

Ishøj-Systofte: 8-0 (3-0)

Opstilling, Systofte: Eli Poulsen – Jesper Stæchmann, Jesper Münsberg, Phillip Olsen, New Khanthong – Mathias Petersen, Peter Wulff, Daniel Hartmann, Mathias Vedel Olsen – Kim Lee, Jacob Stæchmann

På bænken: Emil Probst, Theis Rewers og Rasmus Kildendahl

Dommer: Christian Berthel.

—————————————————————————

Oplæg til udekamp Ishøj-Systofte den 12 maj kl. 1530

Vi kan kun overraske når vi lørdag eftermiddag drager til Ishøj, for at møde rækkens nummer et. Der er 38 points mellem os, og det siger sig selv, at det bliver en overordentlig svær opgave. Ikke desto mindre så havde vi dem på krogen i den omvendte kamp i efteråret, hvor vi tabte 5-3, men kunne have udlignet på et straffespark kort før tid, som Rasmus Kildendahl desværre brændte. Han er i øvrigt tilbage efter sin 4-dages karantænedom, og der er også et par andre udskiftninger i forhold til den seneste kamp. Vi kæmper ufortrødent videre, og tager selvfølgelig til Ishøj for at levere en mandfolkepræstation, hvor vi kan se os selv i øjnene bagefter.

Kampfakta:

Lørdag den 12. maj kl. 15.30

Sjællandsserien:

Ishøj-Systofte

Truppen til kampen: Eli Poulsen, Jesper Stæchmann, Daniel Hartmann, Phillip Olsen, Jesper Münsberg, New Khanthong, Rasmus Kildendahl, Theis Rewers, Mathias Vedel Olsen, Mathias Petersen, Emil Probst, Jacob Stæchmann, Peter Wulff og Kim Lee West Rasmussen.

Dommertrio: Christian Berthel, James Marius Keiwe og Claus Reib.

——————————————————————————

Bittert nederlag i lokalderbyet

Lørdag eftermiddags lokalderby blev et typisk billede på vores sæson. Vi er ikke skarpe nok når chancen byder sig, og så er alt held forsvundet ud af Gryden. Det var en helt jævnbyrdig kamp, hvor Listrup dog startede bedst med et afrettet skud af Vebrim Krasniqi og et forsøg på overliggeren af Emil Kreutzfeldt. Vi havde gravet Dennis Valle frem fra hans eksil i Næstved, og det pyntede med to angribere helt fremme. Efter 22 minutters spil kreerer vi et mønsterangreb frem i venstre side, hvor Jacob Stæchmann lægger den skråt tilbage i feltet, hvor Valle hopper over bolden, og lader den gå til en fuldstændig fri Kim Lee, der desværre rammer den helt skævt. En kæmpe chance, som der skal scores på i den slags kampe. Et kvarter senere viste vi igen tænder, da bolden blev vippet over Listrup-forsvaret og frem til Stæchmann, der i straffesparksfeltet blev revet omkuld bagfra af Oliver Langkjær, men hvordan dommeren undgik at fløjte et straffespark i den situation, må stå hen i det uvisse. Det andet soleklare straffespark mod Listrup i denne sæson, som ikke bliver fløjtet. Det er bare et bundholds lod.

Anden halvleg var knapt sat i gang før Peter Wulff vristede sig i fri straffesparksfeltet og afsluttede, men desværre på overliggeren.

Listrup var mest i boldbesiddelse, og vandt flest dueller på midtbanen, men blev sjældent farlige fordi vi var godt indstillet på enmandshæren Visar Krasniqi, der blev tacklet konsekvent, når han begyndte på sine dribleture. Når vi ikke kunne score, var det en kamp, som skulle have endt 0-0. Det gjorde den desværre ikke, for med 12 minutter igen var i et øjeblik uopmærksomme i højre side på en bold, der blev spillet mellem back og stopper, og så stod Lani Krasniqi fri, og kunne score kampens enlige mål.

Vi forsøgte i slutfasen at presse på, og havde også et godt forsøg ved Phillip Olsen, der afsluttede hårdt, og bolden var røget i kassen, hvis ikke den havde ramt Søren Damgaard i maven. Mere blev det desværre ikke til, og så måtte vi endnu engang gå fra banen med uforrettet sag. Marginalerne er helt og aldeles væk i denne sæson, men igen kæmpede gutterne med hjertet ude på trøjen, og på et tidspunkt må der komme en lille succesoplevelse til de hårdt prøvede spillere. Om det bliver næste gang mod topholdet Ishøj på udebane, er dog nok mere end tvivlsomt.

Matchfacts:

Sjællandsserien:

Systofte-Listrup: 0-1 (0-0)

Mål:

0-1: Lani Krasniqi (78)

Ingen advarsler

Opstilling, Systofte: Joakim Kingsley Anyang – New Khanthong, Phillip Olsen, Jesper Münsberg, Jesper Stæchmann – Mathias Vedel Olsen, Peter Wulff, Daniel Hartmann, Kim Lee West Rasmussen – Jacob Stæchmann, Dennis Valle Larsen.

På bænken: Theis Rewers, Martin Andersen og Christoffer Storm (ikke benyttet)

Dommer: Elvir Hadzidulbic, Vordingborg – holdt en fin linie uden at smadre kampen med advarsler, men overså et straffespark i første halvleg.

Tilskuere: 200 i OK + Arena

————————————————————————————————

4 maj 2018

Derbytid mod Listrup

Så er der igen dømt derby i Gryden. Men til forskel for de andre gange vi har mødt Listrup, går de to hold ind til kampen med vidt forskellige forudsætninger. Vi skal forsøge at få sæsonens første sejr, og vil naturligvis gøre alt for at få de tre points, som vi burde have haft, da vi mødte dem i efteråret. På den anden banehalvdel står Listrup og skal vinde over os, for at have en realistisk chance for at overleve i Sjællandsserien. De tanker gør vi os desværre ikke, og derfor er alt presset på dagens gæster, mens vi bør kunne spille fuldstændig frit. Det er samtidig på sin plads at anerkende, at det ikke er tilfældigt at Listrup har elleve points mere end vi har, og derfor har haft en langt bedre sæson end os. Årsagerne er svære at pege på, men faktum er at de har fundet en måde at sikre points på, som vi ikke har magtet. Der bliver dog ingen gaver til naboen i dag, og skal de redde sig, bliver det forhåbentlig ikke med vores hjælp.

Kampfakta:

Lørdag den 5. maj kl. 15.30 på OK+ Arena

Sjællandsserien:

Systofte-Listrup

Truppen til kampen: Joakim Kingsley Anyang, Daniel Hartmann, Phillip Olsen, Jesper Münsberg, Jesper Stæchmann, New Khanthong, Peter Wulff, Theis Rewers, Christoffer Storm, Mathias Vedel Olsen, Martin Andersen, Mathias Petersen, Kim Lee West Rasmussen og Jacob Stæchmann.

Dommertrio: Elvir Hadzidulbic, Taulant Shala og Besnik Shala

—————————————————————————————————————

27 april 2018

Fortjent sejr til Ringsted

Når man har læst referatet fra Brøndby-kampen i sidste uge har man næsten lyst til at trykke på ”kopier” knappen når referatet af fredagens kamp skal i trykken. Men der var dog nye lyspunkter. Med anfører Peter Wulff tilbage i maskinrummet på midten var vi bedre til at holde i bolden, men når vi nærmede os værternes straffesparksfelt løb det som regel ud i sandet. Vi var meget sjældne gæster i Ringsteds straffesparksfelt, og ret meget mere end en forkølet afslutning tæt unde mål af Kim Lee i første halvleg blev det ikke til. Hvis ikke keeperen var gledet på den våde bane kunne hans tøj såmænd godt have sprunget vasken over.

Til gengæld var vores forsvar igen rigtigt fornuftigt så længe kræfterne slog til. Nu blev det heller ikke nemmere af, at vores målmand Joachim Anyang måtte udgå med en fiberskade efter 26. min. Joachim havde indtil da haft adskillige redninger og få minutter forinden gik også Jonas Fejfer ud med et trykket ribben. Theis Ottosen overtog tjansen efter Joachim og viste sig at være en glimrende substitut. Først i det 35. min. kom Ringsted foran på en skud fra kanten af feltet uden chance for Theis. Vi gik til pause bagud med 1-0, og det kunne vi absolut være bekendt.

Anden halvleg var bare 6 min. gammel da Jesper Münsberg så korrekt gult efter en lidt for hård tackling. Lige inden Jesper igen var på banen blev det  2-0 efter et flot gennemspillet angreb. Med godt 20 min. tilbage måtte vores enlige angriber Jacob Stæchmannudgå med et skadet knæ og  afløst af Christoffer Storm der kom ind på en noget uvant post. Med 17 min. tilbage blev det 3-0 på et hovedstød tæt under mål og et par minutter senere også 4-0 på en friløber.

Igen igen en god og disciplineret indsats af vores drenge. De rutinerede styrede og kæmpede glimrende og de unge drenge blev igen smidt for løverne endda på uvante pladser og gjorde det absolut fornuftigt. I målet stod Theis Ottosen en super kamp og kan ikke lastes nogen af målene. Næste kamp er lørdag den 5. maj hjemme mod Listrup.

Matchsfacts:

Sjællandsserien

Ringsted – Systofte  4-0  (1-0)

Mål:

35. min. ​1-0​Tim Andersen

61. min.​2-0​Lasse Green

71. min.​3-0​Ashraf Saber

73. min. ​4-0​Ashraf Saber

Advarsel: Jesper Münsberg (51)

Dommer: Danny V. Jensen (ingen problemer)

Tilskuere: 75 på banen bag Ringsted Hallerne.

——————————————————————————————————————-

26 april  2018

Optakt Ringsted-Systofte

I aften går turen til Ringsted for vores hårdt prøvede og hårdt kæmpende Sjællandsseriehold. Det bliver med garanti en lige så svær opgave som alle de andre, da Ringsted råder over et rigtig godt fodboldhold med mange gode og løbestærke boldspillere. Vi har dog vores anfører Peter Wulff tilbage på midtbanen, men må desværre undvære Jesper Stæchmann, der skal arbejde og Rasmus Kildendal, der stadig har karantæne.

Kampfakta:

Torsdag den 26. april kl. 18.45 på banen ved siden af Ringstedhallen

Ringsted-Systofte

Truppen til kampen: Joakim Kingsley, Daniel Hartmann, Jesper Münsberg, Jacob Stæchmann, Martin Andersen, Mathias Vedel Olsen, New Khanthong, Kim Lee West Rasmussen, Mathias Petersen, Emil Probst, Christoffer Storm, Jonas Fejfer, Theis Ottosen og Peter Wulff.

Dommertrio: Danny V. Nielsen, BrzoTowfiq og Lennarth Pedersen

—————————————————————————————————-

22 april 2018

Drengene fra Vestegnen klasser bedre

Det var på forhånd givet at det ville blive meget svært mod Brøndbys stærke boldspillere, og det blev det så selvfølgelig også. Uden anfører Peter Wulff og stopper Phillip Olsen skulle vi grave endnu dybere end vi allerede har gjort, og det betød selvfølgelig at vi blev sat under pres fra første fløjt. Brøndby spillede bolden godt rundt og pressede os til boldtab over hele banen, og der gik da heller ikke andet end sytten minutter før de scorede første gang på et gennemspillet angreb i deres venstre side, hvor Phillip Nielsen fandt tremålsskytten Sebastian Rasmussen foran mål. Kort efter blev det 0-2 da Mike Lose rettede et skud af fra Phillip Nielsen, så den blev umulig for Joakim Anyang i målet. Vi havde enkelte muligheder i første halvleg. Den største ved New Khanthong der 7-8 meter fra kassen tvang keeper Viktor Anker til en redning. Vi havde også et par hjørnespark, som godt kunne givet noget, men desværre blev ondt være i slutningen første halvleg hvor Brøndby scorede til gange til pausestillingen 0-4.

Det blev også 0-5 ni minutter efter pausen på endnu en scoring af Sebastian Rasmussen. Den helt store øretæve udeblev dog fordi drengene kæmpende formidabelt, selvom det var mod overmagten, og det var en smule ærgerligt at gæsterne kunne udbygge til tenniscifre på en tilfældig bold i overtiden. Det er selvfølgelig hårdt at blive ved med at tabe og lukke en masse mål ind, men vi må bare konstatere at vi ikke spillemæssigt hører til i rækken, og blot skal ud af forårssæsonen med skindet på næsen, og bygge op forfra efter sommerpausen.

Matchfacts:

Sjællandsserien:

Systofte-Brøndby: 0-6 (0-4)

Mål:

0-1: Sebastian Rasmussen (17)

0-2: Phillip Nielsen (21)

0-3: Vicenzo Violante (28)

0-4: Sebastian Rasmussen (37)

0-5: Sebastian Rasmussen (54)

0-6: Nicklas Bjørklund (90)

 

Advarsel: Jonas Fejfer, Systofte (83)

 

Opstilling, Systofte: Joakim Anyang – Mike Lose, Daniel Hartmann, Jesper Münsberg, Jesper Stæchmann – New Khanthong, Mathias Vedel Olsen, Martin Andersen, Kim Lee West Rasmussen, Emil Probst – Jakob Stæchmann

På bænken: Christoffer Storm, Jonas Fejfer og Theis Ottosen.

 

Dommer: Kim Larsen, Nakskov

Tilskuere: 50 på OK+ Arena

————————————————————————————————————————

20 april.

Optakt SB40 mod Brøndby

Endelig er foråret kommet og der er langt om længe blevet åbnet op for banerne, så vi kan åbne 2018-sæsonen på vores hjemmebane. Det har vi glædet os ekstremt meget til, og vi glæder os også til at byde Brøndby velkommen her i OK+ Arena.

De måske kommende mestres 2. hold er en stor mundfuld. Det beviste de i den omvendte kamp, hvor en flok rigtig dygtige boldspillere satte os under gevaldigt pres, og vi var reelt heldige med at slippe derfra med et nederlag på 4-0. De er også kommet fint fra land her i forårssæsonen med syv points i de tre første kampe.

Vi har stadig vores første sejr til gode, men holdet har fået fornemmelsen af at vi er mere konkurrencedygtige end i efteråret, og der bliver fightet af et rødt hjerte gennem samtlige 90 minutter af samtlige spillere. Desværre må vi undvære Phillip Olsen, der vrikkede om på anklen til torsdags-træningen, anfører Peter Wulff, der er arbejdsramt og Rasmus Kildendahl, der stadig afsoner karantæne. Hvordan cheftræner Daniel Pfeffer vil blande kortene ligger ikke fast i skrivende stund, men vi kan garantere at det er 11 røde trøjer der vil gøre alt for at hente sæsonens første sejr lørdag eftermiddag.

Kampfakta:

Lørdag den 21. april kl. 15.30 på OK+ Arena

Sjællandsserien:

Systofte-Brøndby

Truppen til kampen: Joakim Kingsley Anyang, Daniel Hartmann, Jesper Münsberg, Jesper Stæchmann, New Khantong, Mathias Vedel Olsen, Mike Lose, Martin Andersen, Jacob Stæchmann, Kim Lee West Rasmussen, Mathias Petersen, Emil Probst, Christoffer Storm, Theis Ottosen og Jonas Fejfer.

Dommertrio: Kim Larsen, Besnik Shala og Lars Kulle.

——————————————————————————————————————-

15 april 2018

Stormvejr i Næstved

Der blæste en frisk vind over Næstveds kunststofbane fredag aften, men det var intet at regne i forhold til det stormløb vi blev udsat for i den første halve time af kampen. Det resulterede desværre i to mål til hjemmeholdet i den periode. Det første mål blev resolut sendt i fra nært hold efter 10 min.  af den ”gamle” måltyv Karsten Jensen, og efter 20 min. var den gal igen da en returbold efter et skud på overliggeren  havnede hos en anden måltyv, nemlig Anders Clausen der har et hav af kampe i superligaen på CV`et. Imellem de to mål havde vi et godt forsøg af Kim Lee efter energisk forarbejde af Jacob Stæchmann. I halvlegens sidste kvarter lettede Næstved lidt på speederen og både Næstved og  igen Kim Lee havde gode langskudsforsøg. Halvlegen sluttede 2-0 til Næstved.

Anden halvleg var kun 7 min. gammel da Jacob Stæchmann var meget tæt på at sætte Næstveds bagerste mand Anders Clausen af for derefter at have frit løb mod kassen. Sådan gik det desværre ikke, da dommeren vurderede at der ikke var tale om en nødbremse. Nogle minutter senere havde Daniel Hartmann et godt langskud lige forbi kassen. I det 67. minut gik det galt igen. Efter et par clearinger havnede bolden hos en Næstved angriber der  i kamp med Jesper Münsberg fik tilkendt et straffespark. Fra 11 meter pletten scorede Karsten Jensen sikkert til 3-0. I kampens sidste 20 min. havde både vi og Næstved fornuftige chancer dog uden at score mere.

Næstveds sejr var absolut fortjent, og uden en god håndfuld meget store redninger og lige så mange indgreb af vores debuterende reservemålmand Daniel Jespersen ville sejren have været større. Viljen og indstillingen kan vi ikke klage over, men vi må erkende at Næstveds større bredde og rutine gjorde udslaget.

 

Matchfacts:

Sjællandsserien pulje 2 – Næstved – Systofte

Mål:

10 min. 1-0 Karsten Jensen

20 min. 2-0 Anders Clausen

67 min. 3-0 Karsten Jensen

Ingen gule/røde kort.

Dommer: Niclas Gomes

Tilskuerede: 50 på Næstveds kunststofbane.

Opstilling Systofte:

Daniel Jespersen, Jesper Stæchmann, Jesper Münsberg, Philip Olsen, Daniel Hartmann, Mathias V. Olsen, New Khanthong, Martin Andersen, Kim Lee West Rasmussen, Peter Wulff, Jacob Stæchmann. På bænken Mike Lose og Mathias Petersen. Emil Probst ikke benyttet.

———————————————————————————————————————

8 august – Nyborg bomber videre i testkampene

Sommerens anden og næstsidste testkamp tirsdag aften mod Vordingborgs U/19-hold blev vundet 6-2.
En kamp der afslørede at offensiven er skarpsleben, mens defensiven stadig giver lidt for lette chancer væk, og så forsømte holdet køre hårdt på i samtlige 90 minutter ellers var udfaldet blevet en større sejr.
Efter bare 18 sekunder kom vi foran, da Daniel Hartmann følte bolden i kassen på langskud. En fornem start og vi satte os på kampen mod de unge modstandere, som ikke skånede nogen i nærkampene. Efter en halv times spil var det Hartmanns tur til lægge op til Nyborg efter boldtab på midten, og vores nytilkomne bomber virker knivskarp og scorede sikkert.
Kort før pausen slap Jacob Stæchmann fri i højresiden og lagde bolden perfekt til Nyborg på bageste stang, der headede bolden i netmaskerne.
Det blev også 4-0 af Nyborg da han huggede til nedfaldsbold i feltet efter et hjørnespark.
Så slækkede vi lidt på koncentrationen og hjemmeholdet fik reduceret til 1-4 inden Nyborg igen slog til med sit fjerde mål efter fornemt oplæg af Mads Bindzus.
Vordingborg kom igen på tavlen kort efter, da vi var alt for passive i vores forsvarsspil, og så løb det hele ud i for langsomt boldtrilleri inden Kasper Christiansen med et flot venstrebensspark gjorde til slutfacit 6-2 i dommerens tillægstid.
Næste og sidste test bliver med stor sandsynlighed også den sværeste, når vi møder Næstveds sjællandsseriehold på udebane på tirsdag.

Matchfacts:
Træningskamp:
Vordingborg U/19-Systofte: 2-6 (0-3)

Mål:
0-1: Daniel Hartmann (1)
0-2: Patrick Nyborg (32)
0-3: Patrick Nyborg (44)
0-4: Patrick Nyborg (53)
1-4: (56)
1-5: Patrick Nyborg (62)
2-5: (65)
2-6: Kasper Christiansen (90)

Tilskuere: 30 på Vordingborgs træningsbane

6 April 2018

Optakt: Nykøbing FC-Systofte

Vi er ekstremt hårdt ramt op til lokalopgøret mod NFC. Men vi møder selvfølgelig op med fjorten mand der er klar til at kæmpe for den røde trøje. Jesper Stæchmann, New Khanthong, Joachim Ahlerup og Kim Lee West Rasmussen er ikke til rådighed, og det gør selvfølgelig at vi må hente spillere fra 2. holdet for at stille fuldt hold til kampen. Derfor håber vi selvfølgelig at nogle af dem griber chancen og viser at de vil være med.

Men læg så til at NFC har mulighed for at trække et halvt 1. hold fra 1. division ned på grund af deres spillefrie weekend, så siger det sig selv, at vi står overfor en overordentlig vanskelig opgave. Vi er desværre stadig henvist til at spille på plasticgræs, og det gør naturligvis ikke sagen bedre mod et, må vi forvente, teknisk stærkt mandskab.

Selvom chancerne er små skal der her lyde en opfordring til at komme ud og støtte drengene og vise at vi står sammen i en svær tid.

 

Kampfakta:

Lørdag den 7. april kl. 13.00 i NFC Syd

Sjællandsserien:

Nykøbing FC-Systofte

 

Truppen til kampen: Joakim Ayang, Phillip Olsen, Daniel Hartmann, Jesper Münsberg, Rasmus Kildendahl, Peter Wulff, Martin Andersen, Mathias Vedel Olsen, Jacob Stæchmann, Emil Probst, Mathias Petersen, Theis Rewers, Mike Lose og David Steen

 

Dommertrio: Kim Corfitsen Balsfeldt, Søren Jakobsen og Tommy Jørgensen

30 marts

Så ruller bolden igen!

Selvom foråret lader vente på sig og der stadig ligger sne rundt omkring, er det endelig blevet tid til årets første turneringskamp.
Desværre ikke hjemme i de trykke rammer i OK+ Arena, men på kunstgræsbanen i NFC Syd, da vores egen bane ikke er spilbar endnu.

Modstanderen er Køge, som er et rigtig stærkt mandskab med gode boldspillere og store individualister. Det så vi selv i den omvendte kamp på Køge Stadion, hvor vi blevet slået 3-1 efter at have ført 1-0.

Hen over vinteren har vi været udsat for en mindre åreladning af spillere. Tilbage er dem med rigtigt Systofte-hjerte, der vil give alt for den røde trøje. Vi ved godt at foråret bliver langt og svært, men dem der er tilbage er indstillet på at kæmpe med alt hvad de har, og så må vi se hvad det rækker til i den sidste ende.
Vi er ramt af to skader på Joachim Ahlerup og Rasmus Kildendahl og New Khanthong er i Thailand til bryllup.

Matchfacts:
Sjællandsserien:
Lørdag den 31. marts kl. 15.00 på NFC Syd kunstgræs

Truppen til kampen: Joakim Anyang, Phillip Olsen, Daniel Hartmann, Jesper Münsberg, Jesper Stæchmann, Emil Probst, Martin Andersen, Peter Wulff, Kim Lee West Rasmussen, Mathias Petersen, Mathias Olsen, Thomas Musse, Jacob Stæchmann og Theis Rewers.

Dommertrio: Kim Larsen, Nicolai Nielsen og Thomas Bülow Christensen

31 marts 2018

Indsatsen var godkendt, men points blev det ikke til mod Køge.

Første turneringskamp her i foråret, hvis man kan kalde det det, når sneen ligger en meter fra sidelinien og temperaturen kun lige sneg sig over nul grader, blev en opløftende affære selvom det endte med et nederlag på 3-0. Det var forventet mod et stærk Køge-hold bestående af mange gode unge boldspillere. Men vi stod solidt og kompakt i defensiven og lurede på det små kontrastød der bød sig til. Desværre måtte Kim Lee West Rasmussen udgå allerede efter tretten minutter med en fiberskade, og det stækkede vores offensive muligheder, da truppen langt fra vader i angribere.

Fyrre minutter skulle der gå før vores bolværk faldt sammen, da gæsterne bragte sig foran på et godt spark helt ude ved stolpen. Bagud 0-1 ved pausen var der stadig muligheder, men de blev reelt slukket bare få minutter efter pausen, da vi ikke fik clearet et indlæg, og så kunne Køge score til 0-2 tæt under under mål.

Drengene fortsætte dog med at løbe og hang fint sammen i kæderne, men et kvarter efter pausen blev alle drømme slukket da Rasmus Nielsens afslutning havnede uden for Joakim Ayangs rækkevidde i målet til 0-3.

De frysende tilskuere frygtede en større afklapsning, men det blev ved de 0-3 idet Joakim Ayang diskede op med flere gode redninger på nærgående Køge-forsøg.

Vi havde da også chancen for at komme på måltavlen, men Jacob Stæchmann manglede skarpheden i et par situationer, og på en ripost blev utrættelige Peter Wulff fældet til et soleklart straffespark, men måske havde dommer Kim Larsen fået is i fløjten i den situation, så ærten ikke kunne trille.

Desværre måtte Jacob Stæchmann også udgå med fem minutter igen med en fiberskade, og det svækker os naturligvis alvorligt frem mod lokalopgøret mod NFC på lørdag.

Matchfacts:

Sjællandsserien:

Systofte-Køge: 0-3 (0-1)

Mål:

0-1: Emil Andersen (39)

0-2: Rasmus Nielsen (46)

0-3: Rasmus Nielsen (46)

Advarsel: Jesper Stæchmann, Systofte

Opstilling, Systofte: Joakim Ayang – Daniel Hartmann, Phillip Olsen, Jesper Münsberg, Jesper Stæchmann – Kim Lee West Rasmussen, Martin Andersen, Mathias Vedel Olsen, Peter Wulff, Mathias Petersen – Jacob Stæchmann

På bænken: Theis Rewers, Kim Johansen og Thomas Musse

Dommer: Kim Larsen, Nakskov

Tilskuere: 40 på NFC Anlæg Syd

 

30 Januar 2018 – Pressemeddelelse

Daniel Hartmann ny træner i Systofte Boldklub

Efter seks gode sæsoner med Daniel Pfeffer ved roret har Systofte Boldklub nu fundet manden der skal føre 1. holdet videre efter sommerpausen.

Daniel Hartmann, der lige nu er spillende assistenttræner, overtager det fulde ansvar for 1. holdet efter indeværende sæson.

– Det har været vigtigt for os at finde en træner der kender klubben, har store trænerfaglige kompetencer, og samtidig har gode menneskelige egenskaber. Alt dette passer på Daniel Hartmann, som var vores førsteprioritet, da vi havde lavet profilen på vores kommende træner, udtaler sportschef Thomas Jensen.

Det er Daniel Hartmanns første cheftrænerjob, men han kommer med stor spillemæssig ballast fra masser af divisionskampe i Nykøbing FC, Lolland-Falster Alliancen og Skjold. Han har også repræsenteret NB Bornholm og været spillende assistenttræner i sin barndomsklub Maribo.

– Jeg glæder mig til at blive en endnu større del af den klub, som jeg kender rigtig godt i forvejen, og jeg har stor lyst til at føre holdet videre. Selvom vi sandsynligvis kommer ud af sæsonen i Sjællandsserien med ridser på selvtilliden, er det klubbens og min opfattelse, at vi fortsat har ambitioner om at være et af de bedste hold på Lolland-Falster, og det var vigtigt for mit valg at klubben signalerede, at de fortsat vil være med hvor det er sjovt, siger Daniel Hartmann.

Det er planen at Daniel Hartmann skal stå på sidelinien under kampene, og dermed indstiller han sin aktive karriere på 1. holdet efter denne sæson.

Daniel Hartmann har skrevet under på en 1-årig kontrakt.

 

Yderligere spørgsmål:

Daniel Hartmann: 23621596

Thomas Jensen: 24821177

 

Med venlig hilsen

Systofte Boldklub

3. August – Sejr i første test mod Ørslev

Så er forberedelserne til debutsæsonen i Sjællandsserien for alvor igang, og torsdag aften blev den første træningskamp afviklet, og det står klart at niveauet i truppen er hævet betragteligt ovenpå de forstærkninger vi har fået hen over sommeren.
Ørslev fra den sjællandske serie 2 blev slået sikkert med 6-2.

Fem nye folk var i startopstillingen, og især Patrick Nyborg gjorde sig særdeles positivt bemærket med tre scoringer. Men også de øvrige gjorde en ganske god figur.

Blot tre minutter var der spillet da Patrick Nyborg lagde bolden til rette for Jacob Stæchmann, der scorede til 1-0. De mange nye folk skulle lige finde hinanden i kampens indledning og det gæsterne sig til at score til 1-1. Men herefter overtog vi fuldstændig styringen af kampen, og Patrick Nyborg bragte os på 2-1 fire minutter senere på et hovedstød efter hjørnespark af Peter Wulff.
Joachim Pedersen udbyggede føringen på straffespark kort før pausen, da en Ørslev-spiller tog hånden til hjælp i straffesparksfeltet.

Pausen blev brugt til en masse udskiftninger, men Patrick Nyborg blev på banen, og han udbyggede til både 4 og 5-1 efter godt forarbejde af Kim Lee og Jacob Stæchmann, Desværre måtte Kim Lee udgå med knæproblemer efter den sidste scoring, da han blev fældet i afslutningsøjeblikket.
I løbet af anden halvleg blev der skiftet yderligere og tilbagevendte Nik Khanthong udnyttede en målmandsfejl og bragte os på 6-1 inden Ørslev fik lov at pynte i slutfasen.

Men absolut en opløftende indsats, der lover godt for de næste kampe.
Næste kamp er på tirsdag den 8. august kl. 19.00 på udebane mod Vordingborgs U/19-hold.

Matchfacts:
Træningskamp:
Systofte-Ørslev: 6-2 (3-1)

Mål:
1-0: Jacob Stæchmann (3)
1-1: (18)
2-1: Patrick Nyborg (23)
3-1: Joachim Ahlerup Pedersen, straffespark (43)
4-1: Patrick Nyborg (48)
5-1: Patrick Nyborg (53)
6-1: Nik Khanthong (63)
6-2: (83)

Dommer: Michael Skaarup, Nykøbing F.
Tilskuere: 25 på OK + Arenas træningsbane

 

13 april.

Stæchmann og co er klar til at fighte de 3 point med til Falster i aften!

Sæsonens tredje kamp udspilles i aften mod Næstved på sydsjællændernes bane. Det må siges at være absolut sidste chance, hvis vi skal holde liv i den mikroskopiske chance for at redde os en ny sæson i rækken. Desværre må vi undvære Joakim Ayang, der er forhindret af arbejde, og derfor er der arbejdet hårdt i kulissen for at finde en erstatning i målet. Det er lykkedes. Således har vi været helt i Albertslund og hentet Daniel Jespersen, der tidligere har stået i FC Københavns ungdomsafdeling, men han holder lige nu pause fra fodbolden. Lige indtil i aften, hvor han får debut i den røde trøje. Han har sagt ja til at hjælpe de kampe, hvor Joakims arbejde forhindrer ham i at spille. I forhold til den seneste kamp mod NFC må vi selvfølgelig undvære Rasmus Kildendahl, der har fået 4 spilledages karantæne for sin udvisning. Derimod er New Khanthong kommet hjem fra Thailand og Jesper og Jacob Stæchmann er også til disposition igen.
Næstved har en altafgørende spiller vi skal holde øje med. Nemlig Karsten Jensen, der lavede alle tre mål i den omvendte kamp i efteråret, hvor vi burde have haft point, men ikke kendte vores besøgelsestid foran kassen. Det skulle vi gerne lave om på i aften, og hente sæsonens første sejr.

Kampfakta:
Fredag den 13. april kl. 19.00 på Næstved Stadion
Sjællandsserien:
Næstved-Systofte

Truppen til kampen: Daniel Jespersen, Phillip Olsen, Jesper Münsberg, Daniel Hartmann, Jesper Stæchmann, Jacob Stæchmann, Mathias Vedel Olsen, Martin Andersen, Emil Probst, Mathias Petersen, Kim Lee West Rasmussen, New Khanthong, Mike Lose og Peter Wulff.

Dommertrio: Niclas Gomes, Bjørn Sørensen og Thomas Holmstrand

3. August – Sejr i første test mod Ørslev

Så er forberedelserne til debutsæsonen i Sjællandsserien for alvor igang, og torsdag aften blev den første træningskamp afviklet, og det står klart at niveauet i truppen er hævet betragteligt ovenpå de forstærkninger vi har fået hen over sommeren.
Ørslev fra den sjællandske serie 2 blev slået sikkert med 6-2.

Fem nye folk var i startopstillingen, og især Patrick Nyborg gjorde sig særdeles positivt bemærket med tre scoringer. Men også de øvrige gjorde en ganske god figur.

Blot tre minutter var der spillet da Patrick Nyborg lagde bolden til rette for Jacob Stæchmann, der scorede til 1-0. De mange nye folk skulle lige finde hinanden i kampens indledning og det gæsterne sig til at score til 1-1. Men herefter overtog vi fuldstændig styringen af kampen, og Patrick Nyborg bragte os på 2-1 fire minutter senere på et hovedstød efter hjørnespark af Peter Wulff.
Joachim Pedersen udbyggede føringen på straffespark kort før pausen, da en Ørslev-spiller tog hånden til hjælp i straffesparksfeltet.

Pausen blev brugt til en masse udskiftninger, men Patrick Nyborg blev på banen, og han udbyggede til både 4 og 5-1 efter godt forarbejde af Kim Lee og Jacob Stæchmann, Desværre måtte Kim Lee udgå med knæproblemer efter den sidste scoring, da han blev fældet i afslutningsøjeblikket.
I løbet af anden halvleg blev der skiftet yderligere og tilbagevendte Nik Khanthong udnyttede en målmandsfejl og bragte os på 6-1 inden Ørslev fik lov at pynte i slutfasen.

Men absolut en opløftende indsats, der lover godt for de næste kampe.
Næste kamp er på tirsdag den 8. august kl. 19.00 på udebane mod Vordingborgs U/19-hold.

Matchfacts:
Træningskamp:
Systofte-Ørslev: 6-2 (3-1)

Mål:
1-0: Jacob Stæchmann (3)
1-1: (18)
2-1: Patrick Nyborg (23)
3-1: Joachim Ahlerup Pedersen, straffespark (43)
4-1: Patrick Nyborg (48)
5-1: Patrick Nyborg (53)
6-1: Nik Khanthong (63)
6-2: (83)

Dommer: Michael Skaarup, Nykøbing F.
Tilskuere: 25 på OK + Arenas træningsbane

 

Print Friendly, PDF & Email